Ex Gordon heeft een nieuwe suikeroom gevonden

Entertainment
door Tika
maandag, 24 juli 2023 om 10:06
ex gordon heeft een nieuwe suikeroom gevonden
Gavin kennen we nog wel toch? Voor de mensen die hem vergeten zijn, dit is de 30 jaar jongere ex-verloofde van Gordon. Na een dramatische break-up blijft de zanger nog een beetje onder de radar, maar inmiddels heeft Gavin zijn volgende suikeroompje alweer gevonden.

Gordon en Gavin

Begin dit jaar maakte Gordon en Gavin het officieel. Hoe de twee elkaar leerden kennen blijft een vaag verhaal. De ene keer startte hun romance in Zuid-Afrika, dan weer in een casino in Melbourne en als laatste zien we datingapp Grindr ook vaak voorbij komen. De enige personen die het weten zijn de twee mannen, maar toch hebben we een donkerbruin vermoeden.

De messy break-up

De ex-tortelduifjes hadden haast want nog geen drie maanden later, ging Gavin op één knie. Niet veel later strandde de verloving en werd het vooral heel erg messy ... De twee mannen deden elk hun verhaal op social media. Gordon deelde twee boekdelen op zijn inmiddels al maanden verwijderde Instagram en Gavin zocht het hogerop. Hij deed zijn verhaal in weekblad Privé
, met maar liefst acht pagina's boorde hij de zanger de grond in. Zo heeft hij onder andere bekend gemaakt dat Gordon een terugval had en hem dreigde een eind aan zijn leven te maken.

Nieuwe vriend Gavin

In eerste instantie leek Gavin maar om één reden bij de zanger te zijn, namelijk zijn portemonnee. Beide mannen ontkende dit natuurlijk, maar het lijkt erop dat het nu toch wordt bevestigd. De dertiger heeft namelijk een nieuw suikeroompje gevonden. Michael Andre Moreau, een Amerikaanse nieuwslezer. Niet is hij alleen een stuk ouder dan Gavin, maar heeft hij net als Gordon een goed gevulde portefeuille. Onder zijn Instagram berichten wordt hij gewaarschuwd voor zijn jongere vlam. "Voorzichtig zijn met je nieuwe liefde, hij heeft een slechte reputatie" , zegt iemand. "Hij is een golddigger!!! Kijk uit", schreef een ander.
Hoe lang deze relatie zal stand houden is nog maar de vraag. Waarschijnlijk heeft Gavin voor het eind van het jaar een nieuwe portemonnee gevonden.