Fabiola Volkers zag op tegen de reünie van Echte Meisjes in de Jungle

Entertainment
door Denise
woensdag, 22 februari 2023 om 15:11
fabiola 1
Inmiddels zijn wij op de hoogte wie Echte Meisjes in de Jungle heeft gewonnen, maar de reünie-aflevering is toch wel de aflevering waar we naartoe leven. Fabiola vertelde aan Grazia wat we kunnen verwachten.

Niet alleen chaos in Laos, maar ook in de reünie

Het is een paar maanden geleden sinds de opnames waren van Echte Meisjes in de Jungle, maar de meiden zijn een tijdje geleden weer samen gekomen voor de reünie. Er moet toch het een en ander worden uitgesproken na de chaos in Laos. In een gesprek met Grazia vertelt Fabiola Volkers wat er kan worden verwacht. "Het was een heftige reünie. De ruzie tussen sommige mensen is bijgelegd. Dat vond ik mooi om te zien, dat mensen toch wel volwassen kunnen zijn, maar een andere ruzie is alleen maar erger geworden." De ruzie was de reden dat Fabiola niet naar de opnames van de reünie wilde komen. "Ik had geen zin in ordinaire wijven die naar elkaar gaan gillen. Ik keek er heel erg tegenop. Ik had er slecht door geslapen en had er geen zin in. De opnames van het programma waren al een tijdje geleden en voor mij was het klaar, ik hoefde het niet her te beleven."
Fabiola moest nog herstellen van een allergische reactie waardoor ze in het ziekenhuis belandde, daarom was ze niet aanwezig tijdens de reünie. "Ik was daar nog van aan het bijkomen." Fabiola was er klaar mee na de opnames van de reünie en wilde dan ook gelijk vertrekken. "Ik voelde spanning tussen alle meiden. Na de opnames ben ik gelijk weggegaan, ik had geen zin in gezeik met iemand. "

Meerdere projecten

Fabiola krijgt op nu veel media-aandacht. Naast Echte Meisjes in de Jungle was ze ook te zien in First Dates en daarnaast heeft ze ook nog eens een nummer uitgebracht: Instagram Soldaat. Dit deed zij allemaal naast haar andere werkzaamheden. "Ik heb het echt druk gehad. Ik heb wel echt van alles genoten, maar het was superdruk. In mijn leven komt altijd alles tegelijk. Ik geniet nu van mijn rust." Fabiola is blij dat ze heeft meegedaan aan het programma. "Ik heb het zwaar gehad, maar uiteindelijk vond ik het een mooie ervaring. " Ondanks de ruzies en de drama heeft ze leuke meiden leren kennen.
fabiola 63f62ed9239e1