Familie Meiland bedreigd tijdens signeersessie: 'Politie gewaarschuwd'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 12 juli 2023 om 16:53
familie meiland bedreigd signeersessie
De familie Meiland, voornamelijk Erica, doet nog wel eens bijzondere uitspraken. Ze lijken dan ook niet meer helemaal veilig te zijn. Ze werden namelijk bedreigd tijdens hun signeersessie in Zwolle.

Familie Meiland in gevaar

In weekblad Party vertelt biograaf Jan Dijkgraaf over een heftig moment voor de familie Meiland. "Op de dag dat Erica in Zwolle haar boeken zou signeren, liep ik al door de stad en was de familie bijna gearriveerd toen ik een telefoontje kreeg van de boekhandel dat er allerlei bedreigingen binnen waren gekomen", vertelt hij. "De eigenaar van de boekwinkel wilde de signeersessie die over een halfuur zou beginnen, cancelen."

Politie werd gewaarschuwd

Maar de familie Meiland was al enige tijd onderweg, dus werd er besloten dat de signeersessie tóch wel door zou gaan. "We zaten helemaal boven in de boekenwinkel en de politie was gewaarschuwd" , vertelt Jan. "Er was een heel sliert door de kerk van wachtende mensen en er was steeds politie aanwezig; dat laatste was voor een biografie van een realityster natuurlijk iets belachelijks."
Ondanks de genomen maatregelen voelde de familie Meiland zich absoluut niet veilig tijdens de signeersessie. "Ik voelde me een soort van verantwoordelijk voor hun veiligheid, terwijl ze er zelf niet van uitgingen dat ze gevaar liepen. Terwijl dat theoretisch misschien wel zo was."
Uiteindelijk is alles gelukkig goed gekomen en kon de familie uiteindelijk veilig naar huis toe na de signeersessie.

POPULAIR NIEUWS