Ferry Doedens is een ramp voor de Nederlandse televisie

Entertainment
door Denise
dinsdag, 13 juni 2023 om 14:08
ontwerp zonder titel 2023 06 13t140007096
Ferry Doedens had nogal een pikante foto geplaatst en kreeg hier heel wat kritiek op. RTL Boulevard was er als de kippen bij met de camera's, maar is dit wel geschikt voor de tv-zenders?

RTL Boulevard fan van Ferry Doedens?

Het ziet er naar uit dat de redactie van RTL Boulevard groot fan is van Ferry. Bij alle acties die hij doet, vraagt RTL Boulevard hem gelijk het hemd van het lijf. Aran Bade sprak hem gisteren over de kritiek die hij kreeg op een best pikante foto van hem in een zwarte slip. Zo vraagt Aran of Ferry een sok in zijn onderbroek had gestopt voor de foto. Ferry antwoordt hierop met: "Nee. Het is puur natuur." Hij vindt het gek dat er zoveel ophef hierover is. " Ik hoef mijn Instagram maar te openen en ik zie alleen maar foto’s van mensen in bikini, mannen waar je het zaakje best wel ziet zitten."
Vervolgens krijgt Ferry een witte slip met het logo van RTL Boulevard cadeau en poseert hier ook mee. RTL Boulevard laat de foto's zien aan de kijkers. Maar is dat niet een beetje gek om dat te laten zien en wat is het doel van hen?

Evert Santegoeds uit mening over Ferry Doedens

Evert Santegoeds denkt dat Ferry in de toekomst geen mooie rollen meer kan krijgen op de commerciële tv-zender. Dat vertelt hij in zijn podcast Strikt Privé.
Hij denkt toch dat het pikante platform geen aanbeveling is . " Zeker bij commerciële zenders waar ook nog reclame voor en tijdens en na zo’n programma zit, dan moet je toch een beetje op je tellen passen als zender. Ja, ik snap wel dat hij het doet en dat hij er lekker van binnen loopt, dat ook, maar toekomstperspectief bouw je er niet mee op, denk ik", vertelt hij.
Evert geeft ook aan dat hij een beetje moe wordt van Ferry: "Hij keek er zelf wat van op dat er wat opwinding ontstond over die foto met die prak zo pontificaal in beeld. Ja, ‘zo lag hij ook op het strand’. Dan ga je toch ook niet fotograferen met je arm helemaal uitgestoken en dan uit de goede hoek om te laten zien wat je allemaal in huis hebt? En hou het dan ook in huis, zou ik zeggen."
Jordi Versteegden, zijn collega, is het daar mee eens. Hij zegt hierover: " Dat en hou het op het pikante platform, want dat is waar heel veel ouders zich dan zorg over maken. Van: ja, mijn kinderen zien dit ook."
Hij vindt het jammer om te zien dat de carrière van Ferry zo is verlopen. " Ik herinner me nog steeds die Ferry van Goede Tijden Slechte Tijden een aantal jaren geleden en dan nu in één keer met dit soort content."