Binnenkijken in de miljoenenwoning van Yvonne Coldeweijer en Max Vieleers

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 01 september 2023 om 16:48
foto woning yvonne coldeweijer max vieleers
Yvonne Coldeweijer heeft samen met haar vriend Max Vieleers een nieuw huis gekocht in Muiden om hun toekomstige gezin te vestigen. Zo ziet de woning eruit!

Yvonne Coldeweijer zwanger

Begin juni kwam het nieuws dat Yvonne Coldeweijer heel serieus aan het daten zou zijn met Max Vieleers. Maar hoe serieus het precies was, was voor niemand bekend. Totdat Yvonne op 16 juni deelde dat ze zwanger is van haar eerste kindje, de relatie was toch wel héél serieus.
Ondanks dat ze niet veel deelt over haar privéleven, besloot ze toch het één en ander te delen over haar grote liefde. Ze deelde dat ze ontzettend gelukkig is met haar vriend en dat ze zelfs als samenwonen. Maar bij een gezinsuitbreiding, hoort ook een groter huis. De oude woning van Yvonne, die is toch echt te klein.

Woning Yvonne Coldeweijer en Max Vieleers

Yvonne Coldeweijer en Max Vieleers hebben vandaag eindelijk de sleutel van hun nieuwe woning in Muiden in ontvangst mogen nemen. In deze woning zullen zij hun gezinnetje gaan vestigen.
Voor deze woning betaalde Yvonne 1,18 miljoen euro, de vraagprijs van de woning was 1,2 miljoen euro. Op de woning zit een hypotheek van één miljoen euro. Ook heeft de bank haar een overbruggingskrediet gegeven voor de verkoop van haar Amsterdamse appartement. Ook staat het huis volledig op de naam van Yvonne, de naam van Max is nergens te bekennen.
Voor dit gigantische bedrag krijgt het koppel een woonoppervlakte van 172 vierkante meter. Er zijn zes kamers aanwezig, waarvan vier slaapkamers en twee badkamers. De kamers zijn verdeeld over drie woonlagen.
De woning is voorzien van een prachtige woonkeuken dat beschikt over verschillende inbouwapparatuur. Ook kan het koppel, en de baby straks, genieten van een door een architect ontworpen tuin met een vondelterras.
Zie hieronder foto's van de nieuwe woning:
woning yvonne coldeweijer max vieleers
Beeld: Bekende Buren
woning max vieleers yvonne coldeweijer
Beeld: Bekende Buren
Voor meer foto's van de woning kun je kijken op de site van Bekende Buren .