Freek Vonk houdt meer van babylarven dan vriendin

Entertainment
door Sophie
maandag, 03 juli 2023 om 9:23
freek vonk vriendin uit elkaar
Verdrietig nieuws voor Freek Vonk en zijn vriendin Franka op deze maandagochtend. Via Instagram laten de twee weten dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie.

Freek Vonk en Franka uit elkaar

Freek Vonk en zijn – inmiddels ex – vriendin Franka hebben besloten om na twee jaar uit elkaar te gaan. Aan de hand van een aantal liefdevolle kiekjes laten ze dit weten via Instagram. "Via deze weg willen we laten weten dat we hebben besloten om uit elkaar te gaan" , begint Freek het bericht. Hij vertelt dat het voor hen een 'onoplosbare puzzel' was om hun levens op elkaar af te stemmen. Ze geven aan terug te kijken op twee hele mooie jaren samen.
"Er is absoluut geen ruzie of narigheid tussen ons, en we hadden het allebei graag anders gezien. We zouden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten - hoe droevig dat ook is." De twee geven ook aan contact met elkaar te houden en dat ze vol met positiviteit verder gaan.

Freek zet carrière boven relatie

Tóch hebben wij hier – net als vele anderen – onze vraagtekens bij. Ze kunnen namelijk hun levens niet goed combineren, dat zal vast te maken hebben met het werk van Freek. Die hebben we natuurlijk eerder gehoord! Ook bij zijn vorige relatie met Eva, ging het om dezelfde reden uit. Vindt Freek zijn carrière, met bijvoorbeeld zijn babylarven, belangrijker dan zijn relatie?
Bekijk de break-up post van Freek en Franka hieronder: