Gaat dit oud K3'tje Hanne vervangen voor de rest van de shows?

Entertainment
door Sophie
woensdag, 16 november 2022 om 8:57
k3 josje
Hanne Verbruggen is momenteel niet in staat vanwege haar zwangerschap om samen met de andere leden van K3 op te treden. Diede van den Heuvel, één van de kandidaten van K2 Zoekt K3 als vervanger van Hanne aangewezen. Maar bij de andere shows zou er mogelijk een andere vervanger kunnen zijn.
Kritiek op vervanger Diede bij K3
De afgelopen tijd heeft Diede van den Heuvel hard gerepeteerd om een waardige vervanger te zijn voor Hanne tijdens de 'Kom Erbij' shows van K3. Studio 100 had haar dus al langere tijd aangewezen als vervanger, al voordat dit bekend werd gemaakt aan het publiek. Echter waren de fans hier absoluut niet blij mee, voornamelijk de fans die een kaartje kochten voor de shows. Op het internet liet het publiek blijken wat ze er van vonden dat Diede werd vervangen: "We hebben betaald om K3 te zien, niet K2 + Diede."
Studio 100 heeft tot grote ergernis van de fans besloten geen geld terug te geven voor de kaarten.
Studio 100 op zoek naar een andere vervanger?
Volgens geruchten zou niet alleen het publiek, maar ook de andere K3'tjes Marthe en Julia niet heel blij zijn met de keuze voor Diede. JuiceChannel meldt het volgende op Instagram: "Hanne wordt op dit moment vervangen in de Nederlandse tour door Diede, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat tijdens de Sinterklaas shows iemand anders Hanne vervangt."
Maar wie gaat Studio 100 kiezen als vervanger? Het moet iemand zijn waar zowel de mede K3'tjes als het publiek blij van wordt. Er zouden geruchten rond gaan dat Josje Hanne wel eens zou kunnen gaan vervangen. Een fan stelde de volgende vraag onder de laatste TikTok van Josje: "Ga je K3 invallen met Sinterklaas show Studio 100?" Josje zou deze reactie hebben geliked.
Zou ze hiermee dan de geruchten bevestigen?