Gaat Rick Brandsteder nu al vreemd met deze realityster?

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 11 november 2022 om 13:46
rick brandsteder
Het nieuws dat Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder een relatie hebben is pas net boven komen drijven, maar er lijkt ondertussen alweer overspel aan de gang te zijn. Hij zou het woensdagavond nog gezellig hebben gehad met een een dame die hij nog kent van Temptation Island .
Rick Brandsteder is samen met Nicolette Kluijver
We schreven al eerder over dat er bewijs is dat Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver ondertussen samen zijn. Er zou tussen hen wat opgebloeid zijn tijdens de opnames van Expeditie Robinson . Er zou een zoen zijn gedeeld en gisteren deelde Nicolette per ongeluk een intieme foto van hen twee. De foto en video kun je zien in dit artikel .
Gaat Rick nu al vreemd met deze realityster?
Nicolette leek helemaal in de wolken te zijn met haar nieuwe lover. Woensdagavond hadden ze samen een diner ter afsluiting van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Tevens het diner waar de intieme foto werd genomen. Toch leek Rick Brandsteder zich woensdagavond met een hele andere dame bezig te houden buiten Nicolette. Voor en tijdens het etentje regelde hij namelijk via Instagram een gezellig avontuurtje met Bibi, deze dame kent hij nog van zijn tijd bij Temptation Island.
bibi temptation island 636e47dd866dc
Zie hieronder de screenshots van het gesprek tussen de twee:
schermafbeelding 2022 11 11 om 13 636e47464d1e6
Foto via LifeofYvonne
schermafbeelding 2022 11 11 om 13 636e4746475ce
Foto via LifeofYvonne
Volgens Yvonne Coldeweijer is de kans vrij groot dat Rick en Nicolette niet meer bekend maken dat er iets zou spelen tussen hen. Omdat er anders teveel schande bij zou komen kijken.