Gaby Blaaser straalt op de cover van magazine met babybuik

Entertainment
door Tika
dinsdag, 11 april 2023 om 10:20
gaby blaaser straalt op de cover van magazine met babybuik 1 1
Tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle kwam Gaby Blaaser erachter dat ze zwanger is. De blondine heeft het over: "Het beste ongelukje dat haar is overkomen." Nu straalt ze op de cover van &C.

Hoe Gaby Blaaser erachter kwam dat ze zwanger is

Afgelopen oktober werd Gaby gevraagd voor Echte Meisjes in de Jungle. Zo'n aanbod kun je natuurlijk niet afslaan, dus pakte de influencer haar belangrijkste spullen in en vertrok ze samen met een groep (tikkeltje ordinaire) dames naar Laos. Helaas was haar avontuur van korte duur. Ze was al een aantal dagen over tijd, dus leek het haar een verstandig om even te testen. In magazine &C deelt ze haar ervaring. “In de bosjes met de tropenarts en iemand van productie, leunend op een backpack m’n plasje te doen. Ik dacht: fuck, ik zit in Laos, ik ben zwanger, wat ís dit?”

Voorbereidingen

Gaby moet nog een aantal weken tot de baby er is. Ze is goed voorbereidt, maar één ding blijft natuurlijk spannend. "Geen enkel boek en geen enkele deskundige bereidt je exact voor op de pijn van een bevalling. Want hoe je ook gaat liggen, staan, zitten of drijven, die baby moet echt door die opening heen die daar niet geschikt voor lijkt te zijn", aldus Gaby.