Gavin doet schokkende onthullingen over Gordon: 'Hij begon als een gek te schreeuwen'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 26 april 2023 om 8:39
huwelijk gordon en gavin
Privé pakt vandaag groot uit met een heel schokkend interview. Verdeelt over acht pagina's vertelt Gavin, de ex-verloofde van Gordon , over hun liefdesavontuur.

Extreme stemmingswisselingen

Acht pagina's lang praat Gavin over de kwetsbare man die Gordon is. Ook zou de zanger last hebben van extreme stemmingswisselingen en alles mooier en beter voor willen doen tegenover de media. Ook zou Gordon nog altijd een groot probleem hebben met zijn verslaving.
Gavin probeert met dit interview Gordon niet zwart te maken, maar ervoor te zorgen dat hij hulp gaat zoeken. Natuurlijk wil hij ook een beetje zijn eigen naam zuiveren, aangezien er in de media heel wat rond gaat over Gavin. Zo zou hij een golddigger zijn en nooit meer wat van zich laten horen tegenover Gordon. "Het doet me enorm veel pijn", zegt Gavin hierover.

Zo hebben Gordon en Gavin elkaar ontmoet

Voor één keer deed Gavin zijn verhaal aan de Privé. "Zodat iedereen zijn conclusies kan trekken. In plaats van alleen de verhalen die Gordon vertelt of misschien nog wil gaan vertellen."
Gavin maakt zijn verhaal helemaal duidelijk en begint bij het begin van hun relatie. Gordon vertelde dat ze elkaar heel spontaan in het casino zouden hebben ontmoet, maar dat is volgens Gavin niet helemaal eerlijk. "We hebben elkaar leren kennen via Grindr. (...) Het klikte echt onmiddellijk. Als het goed met Gordon gaat, is hij een geweldig persoon, hè?"

Het is niet altijd leuk met Gordon

De relatie gaat niet alleen maar over rozengeur en maneschijn, daar kwam ook Gavin heel snel achter. Hij noemt de relatie met Gordon een 'rollercoaster'. Hij praat bijvoorbeeld over de extreme stemmingswisselingen die de zanger heeft. Gavin noemt hierbij ook een voorbeeld. Ze zaten thuis de film The Wizard of Oz te kijken, maar Gavin viel door een jetlag in slaap. "Daar werd hij heel boos om, ineens. Hij maakte me boos wakker (...) en vroeg of ik mentale problemen had."
Gavin praat zeker niet alleen maar slecht over Gordon. Hij benoemt in het interview ook zeker zijn goede en leuke kanten. Zo gunt hij het Gordon dat hij zoveel kan reizen en dat hij zijn hele leven zo hard heeft gewerkt. Ook benadrukt hij dat hij zich nooit 'fysiek bedreigd' heeft gevoeld door hem. "Voor mij is het belangrijk dat dit duidelijk naar voren komt. Dat het niet groter gemaakt wordt dan het is."
De stemmingswisselingen waren toch echt wel hét breekpunt voor Gavin. "Hij vroeg een keer of ik zijn eten wilde proeven. Ik zei nee, omdat het veel te pittig voor me zou zijn. Daar werd hij heel boos over. Hij schreeuwde dat ik zijn dag had verpest. 'Waarom wil je niet wat proeven?'"
Ook na de verloving gebeurden dit soort dingen. Gavin noemt ook hiervan een concreet voorbeeld. Hij liet namelijk zijn paspoort per ongeluk in het vliegtuig laten liggen bij een tussenlanding. "Hij begon als een gek te schreeuwen", begint Gavin. "Dat ik zijn hele reis had verpest en het door dit voorval ook voor ons samen verpestte. (...) Gordon dreigde zijn verlovingsring af te doen en wilde hem denk ik naar me toe gooien."

Wie vroeg wie ten huwelijk?

Hoe zit het eigenlijk met die verloving. Gavin noemt namelijk heel wat afknappers, waarom zou hij Gordon dan ten huwelijk vragen als verrassing op de Malediven. "Dit was van tevoren allemaal uitgedacht. (...) In Dubai hebben we samen de verlovingsringen gekocht."
Maar, Gordon heeft laten weten dat het een verrassing was. Volgens Gavin was dit absoluut niet het geval en daarom staat alles ook zo perfect op beeld. "Voornamelijk om de media en via hen het Nederlandse publiek te imponeren en te laten zien dat hij eindelijk verloofd was. Hij plaatste het ook meteen op social media. Hij wilde er echt alles uithalen."

Claimgedrag

Gordon zou volgens Gavin ook extreem claimgedrag vertonen. Gavin spreekt ook over een nacht waarin hij zich compleet liet gaan. "Gordon zat tijdens de nacht dat ik mijn telefoon kwijt was flink aan de verboden middelen, terwijl hij mij twaalf uur lang boze en kwaadaardige berichtjes stuurde. Hij zat door de verboden middelen in een slechte flow, verklaarde hij later."
Gavin laat weten dat Gordon ook dreigde om uit het leven te stappen. Hij zou van hem een afscheidsbrief hebben ontvangen waarin nog vijf andere BN'ers werden genoemd 'die hem ook hebben teleurgesteld. Gavin hoopt dat Gordon zo snel mogelijk de juiste hulp vindt en wil benadrukken dat Gordon niet écht uit het leven wil stappen. "Het bleek alleen bedoeld om mij onder druk te zetten."
Hele heftige uitspraken die Gavin doet, als de verhalen waar zijn hopen ook wij dat Gordon zo snel mogelijk de juiste hulp krijgt.