Geen samenwerking meer tussen Irene Moors en Carlo Boszhard: 'Het boek is definitief gesloten'

Entertainment
door Sophie
maandag, 08 mei 2023 om 11:12
carlo en irene samenwerken 1
Iedereen kent het bekende duo Irene Moors en Carlo Boszhard wel, maar helaas is er aan hun samenwerking toch echt een einde gekomen. Irene Moors laat dit heel duidelijk weten aan De Telegraaf.

Doorstart De TV-kantine

Al jarenlang heeft Carlo Boszhard het over een doorstart van De TV-kantine. Ook vorig jaar zou hij aan de krant hebben laten weten een doorstart van het programma wel te zien zitten, samen met Irene Moord. "Hij doemt al twee jaar steeds weer op in de media", vertelt Irene. Wat Irene betreft, is het boek met Carlo na dertig jaar afgesloten. "Ik houd van ronde getallen, dus dertig is mooi zo." Irene moet er niet aan denken om weer typetjes te spelen in De TV Kantine. "Dat station ben ik gepasseerd. En bovendien is Elise Schaap een goede aanvulling op de crew gebleken!"

Irene Moors en Carlo Boszhard

Waarom ze niet meer gaan samenwerken? Geen idee. Irene laat wel weten dat er op persoonlijk vlak niets tussen de twee aan de hand is. "Dat heeft trouwens niets met Carlo persoonlijk te maken, want we zijn nog steeds dikke vrienden. Maar samenwerken zullen we niet meer."
De twee maakten samen verschillende programma's, zoals: De TV Kantine, Telekids en Life & Cooking.