Pip Pellens maakt geslacht baby bekend

Entertainment
door Denise
woensdag, 26 juli 2023 om 13:41
ontwerp zonder titel 2023 07 26t121652124
Een tijdje geleden maakte Pip Pellens en Pim Wessels bekend dat ze in verwachting zijn van een baby. Pip is al 30 weken zwanger, dus het geslacht is inmiddels bekend. Aan Kek Mama vertelt ze of het een meisje of jongen wordt.

Geslacht baby

In een gesprek met Kek Mama l aat de actrice weten: "We voelden allebei dat het een meisje zou worden en dat gevoel bleek te kloppen. Toch gek is dat. Achteraf gezien had ik wel een pretecho gewild. Ik vond het nu wel heel lang wachten tot we het wisten." Het koppel is in de wolken met de gedachte dat het een meisje wordt, maar zou net zo blij zijn met de jongen. “Een jongetje was net zo welkom geweest, maar wanneer je het geslacht weet, kun je toch nog beter een voorstelling maken en samen fantaseren over hoe het gaat zijn. Ik hoop dat ze net zo cute is als Pim. En net zo slim.”

Fijne zwangerschap

Daarnaast laat de actrice weten hoe het nu met haar zwangerschap gaat . "Misschien heb ik geluk of zijn het de genen, maar ik zit in een prima periode. Ik heb vooral honger, héél veel honger. Misselijk ben ik maar twee weken geweest. Net toen ik dacht: ik hoop niet dat dit heel lang gaat duren, was het ook alweer voorbij.
" De baby mee dragen is alleen wel een dingetje wanneer Pip de trap op moet. “We wonen op driehoog; die trappen worden wel steeds zwaarder.”
Ook haar hersenen werken niet zoals ze zou willen. Zo vertelt ze over haar zwangerschapsbrein: "Dat werkt niet mee. Op woorden komen is echt een ramp en ik vergeet hele gesprekken. Dat gevoel, alsof mijn brein me in de steek laat, vind ik wel lastig."