Gezinsuitbreiding in huize Kremers: Nicol kan geluk niet op

Entertainment
door Tika
zaterdag, 17 juni 2023 om 11:59
gezinsuitbreiding in huize kremers nicol kan geluk niet op 1
Onlangs gingen er geruchten dat Nicol Kremers een nieuwe liefde zou hebben. Het ziet er naar uit dat het goed gaat, want er is al sprake van gezinsuitbreiding.

Relatie Nicol Kremers

Nicol is nog niet heel lang terug in Nederland en er is alweer een hoop gebeurd. Sinds een tijdje gaan er geruchten dat ze een nieuwe man in haar leven heeft. Stephen en Nicol ontmoette elkaar in Marbella, Spanje. Van beroep is hij personal trainer en hij is helemaal weg van Nicol. Aan Shownieuws vertelde hij dat hij alleen maar goede bedoelingen had met de dame. “Ik kan jullie niet vertellen hoe verliefd ik ben geworden op deze lieve, kwetsbare, maar ook sterke, intelligente vrouw."

Gezinsuitbreiding

Het lijkt goed te gaan tussen de twee, want en vindt nu al een gezinsuitbreiding plaats. Nee, het gaat niet om een kindje, Nicol heeft amper tijd en aandacht voor haar vier zoons, laat staan een vijfde. Ze heeft een hondje gekocht, genaamd Louis.
Op Instagram deelt ze een foto van het beestje. Ook laat ze weten dat ze hondje Coco niet heeft weggedaan. Zal ze binnenkort nog eentje kopen en die Vuitton noemen? Zou ons niks verbazen.
Nicol Kremers - Instagram - Herbruikbaar