Glennis Grace wil niet optreden bij Koffietijd

Entertainment
door Denise
woensdag, 01 maart 2023 om 10:36
glennis
Glennis Grace wil al jaren niet langs komen in de ochtendshow Koffietijd. Zolang Frank Awick daar ook werkt, weigert ze te komen. "Dat is een irritant mannetje."

Geen Koffietijd voor Glennis Grace

We leerden een andere kant van Glennis Grace kennen toen zij op de camera werd vastgelegd. Tijdens een reportage van Frank Awick voor de Amsterdamse zender AT5 schoot ze helemaal uit haar slof tegen een automobilist. De zangeres en de interviewer waren de openbare weg aan het blokkeren en de man begon te toeteren. Glennis schreeuwde hierna: "Kolerelijer."
Doordat Frank werkzaam is achter de schermen in Koffietijd, wil Glennis niks te maken hebben met het programma van Quinty Trustfull en Loretta Schrijver. "Ze heeft tegen collega's gezegd: 'Zolang Frank daar werkt, hoeven jullie me niet te bellen!". Dit vertelt hij aan het weekblad Privé. Wat is de reden dat Glennis boos is op Frank? "Glennis denkt nog steeds, twaalf jaar later, dat die confrontatie met de boze meneer in de auto door mij of mensen van AT5 in scene is gezet. Ze heeft zelfs verkondigd dat wij dit soort confrontaties voor de kijkcijfers hard nodig hadden. Grote onzin."

Krijsende Glennis Grace

Frank vindt het lariekoek dat dit in scene is gezet. "Ik ben toen net zo geschrokken en kijk wel uit om dingen in scene te zetten. Zoiets komt immers altijd uit. Dat haar krijsende beelden nu worden gezien als historische televisie, neemt ze mij persoonlijk kwalijk."
Hij gaat verder: "Het vreemde is dat ze met haar complottheorie pas jaren later, in 2018, op de proppen is gekomen. Ze heeft me daar nooit persoonlijk op aangesproken, maar wel bij collega's haar beklag gedaan. Daarbij kreeg ik ook maar meteen de kwalificatie dat ze me altijd al een irritant mannetje had gevonden. "
Frank vindt het heel vervelend dat Glennis dit over hem zegt, hij heeft haar namelijk jarenlang een podium gegeven om haar werk te promoten. "Altijd als ze wat te verkopen had, wist ze me te vinden." Frank vindt Glennis nog altijd een goede zangeres, maar: "Ze moet geen onzin gaan verkopen. "
Zie hieronder over welk filmpje het gaat.