Gordon bevestigt relatiebreuk met Gavin: 'Hij zit er echt helemaal doorheen'

Entertainment
door Denise
woensdag, 19 april 2023 om 9:01
ontwerp zonder titel 2023 04 19t091855842
Natuurlijk zat het er al aan te komen, maar nu weten we het zeker. Het is helaas over en uit met de relatie van Gordon . Op social media heeft hij ook alle foto's verwijderd met Gavin. "Hij zit er helemaal doorheen."

Relatiebreuk Gordon en Gavin

Een paar weken geleden was Gordon nog het gelukkigste mens op aarde, hij was ten huwelijk gevraagd door zijn grote liefde Gavin. "Ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde. Ik heb lang moeten wachten en het van ver moeten halen, maar het was het allemaal waard", zei hij hierover.
Gordon wilde afgelopen zondag graag zijn liefde zien en vloog naar Melbourne vanuit Dubai. Maar het gekke was dat hij een dag later weer werd gespot door Nederlanders in Dubai. Dit is natuurlijk gek want van Dubai naar Melbourne is het meer dan 13 uur vliegen, als je een directe vlucht hebt. Je kunt iemand heel leuk vinden, maar om nou zo lang onderweg te zijn om elkaar even één dagje te zien. Er wordt dan ook hevig gespeculeerd dat de relatie voorbij zou zijn. Maar Gordon zei hier nog niets over. Ze hebben wel allebei hun foto's samen verwijderd van Instagram.

Gordon zag het niet aankomen

Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is het gelukt om in contact te komen met Gordon. Op Instagram deelt zij: "Ik heb Gordon even gesproken vanochtend en het klopt inderdaad dat het ineens onverwachts over en uit is met Gavin. De reden zal hij wellicht zelf een keer met jullie delen als hij daar behoefte aan heeft, maar voor nu zit hij er echt helemaal doorheen."
We vinden het heel zielig voor Gordon en wensen hem veel sterkte.
We vinden het heel zielig voor Gordon en wensen hem veel sterkte.