Gordon heeft spijt van overhaaste beslissing: 'Schrik er gewoon van'

Entertainment
door Eva
maandag, 02 september 2024 om 9:32
foto reality 21
De comeback van de muziekcarrière van Gordon gaat niet zoals hij had gehoopt. Na het uitbrengen van zijn laatste album 'Album van mijn leven', wilde Gordon op tour bij verschillende theaters in het land. Maar na slechts enkele kaarten verkocht te hebben en kritiek op zang legt hij de tournee gelijk weer plat. Uiteindelijk heeft Gordon er toch spijt van.

Gordon muziek

Gordon had een albumpresentatie in Amsterdam waar hij erg vals zong. Hij kreeg veel kritiek op zijn optreden en besloot daarom niet het podium weer te betreden. "Ik ben gewoon heel bang geweest om op te treden", zegt `Gordon in een interview. En die angst werd bevestigd. Maar nu heeft hij veel spijt van het afzeggen van zijn tour. Gordon had toch liever door willen zetten en schrikt van zijn eigen overhaaste beslissing.
"Ik ben een hypersensitief mens en dan klap ik dicht." Maar zelfs over zijn gevoeligheid kreeg Gordon kritiek. Jarenlang heeft hij als jury lid bij Hollands Got Talent mensen beoordeeld op hun talent en zangkunsten. Op televisie kon heel Nederland zien hoe Gordon iedereen afkraakte en uitlachte als jurylid. Maar als de kritiek over valse zangkunsten in Gordons richting zijn dan is de maat vol. 

Theatertournee Gordon

Echter liet Gordon wel weten dat het cancellen van zijn tour niks te maken had met de slechte kaartverkoop en de verwachte lege zalen. "Voor degene die al een kaartje hebben gekocht voor de theater shows, wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen en de support. Vanuit de theaters zal er contact worden opgenomen."
Afgelopen zaterdag stond Gordon op het podium in Laren samen met Re-Play. Gordon weet momenteel niet goed welke kant hij op wil met zijn muziekcarrière. Na de show kreeg hij de vraag of hij bang was voor volgend kritiek, maar dit keer heeft Gordon toch een andere instelling. "Nu mogen ze zeggen wat ze willen, ze zoeken het maar lekker uit." Dus waarschijnlijk zullen we weer meer van Gordon gaan zien.