Gordon wil zo snel mogelijk trouwen met Gavin: 'Straks bedenkt hij zich nog'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 11 april 2023 om 9:16
ontwerp zonder titel 2023 04 11t094632809 1
Het is zover, Gordon gaat trouwen met zijn grote liefde Gavin. Maar hij vindt wel dat het zo snel mogelijk moet gebeuren. "Straks bedenkt hij zich nog", vertelt Gordon grappend aan Shownieuws.

Gordon wil zo snel mogelijk trouwen

In een interview met Shownieuws vertelt Gordon dat hij niet kan wachten totdat hij het in het huwelijksbootje stapt met zijn Gavin. Van hem mag het dan ook zo snel mogelijk gebeuren. Afgelopen maart werd bekend dat Gordon ten huwelijk is gevraagd door zijn grote liefde Gavin . En of hij ja zei! Het plan is dat het koppel in het najaar gaat trouwen, een winterbruiloft dus. Gordon heeft ondertussen al alles uitgezocht. "Ik weet ook al de datum, ik weet ook al de plek waar we het gaan doen." Maar helaas gaat hij dat nog niet aan de grote klok hangen. Gordon zegt grappend dat hij deze keer een jurk aandoet als hij gaat trouwen. "Nee, nee, nee. Het wordt heel stoer, want Gavin is ook echt een stoere vent."

Roze wolk

De zanger zit als het ware op een hele grote roze wolk. "Gavin en ik zijn echt een team geworden, in een hele korte tijd." Gavin en Gordon zijn natuurlijk nog niet heel lang samen, zo'n twee maanden ongeveer. Hierover zegt hij: "Het is inderdaad heel snel. Maar wat goed is, is goed."
Wij hopen in ieder geval dat Gavin voor Gordon dan ook ´echt de ware is!