Heftige scheiding voor Niclas en Sylvie Meis: 'Ze eist geld'

Entertainment
door Denise
woensdag, 03 mei 2023 om 10:17
ontwerp zonder titel 2023 05 03t105840589
Sylvie Meis en Niclas Castello kondigden een tijdje geleden aan te gaan scheiden 'met pijn in hun hart.' Maar waar ze eerst nog lief over elkaar spraken, is dat nu in een ommekeer veranderd in haat naar elkaar. Zo zou Niclas hebben gezegd dat Sylvie geld wil zien van hem.

Gestrand huwelijk

In de verklaring die het koppel heeft afgelegd, zeiden ze: "Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen."
Volgers zetten grote vraagtekens bij de verklaring. De verklaring was waarschijnlijk om mooi weer te spelen voor de buitenwereld, want dat je verschilt van elkaar moet je al achter zijn gekomen voordat je überhaupt het huwelijksbootje in stapt. Daarnaast vond Sylvie het tijd voor een feestvakantie met vrienden in Mexico na de bekendmaking van de scheiding, wat ook niet echt gepast is op dat moment.
Kort hierna was Sylvie te zien in een pikant jurkje tijdens de wedstrijd van HSV, een Hamburgse voetbalclub. Het leek er volgens volgers sterk op dat Sylvie weer de jacht had geopend naar mannen met geld. Er was dan ook een groot vermoeden dat er misschien meer achter de breuk zou spelen dan gedacht en dit wordt nu ook bevestigd door Niclas zelf.

Sylvie Meis de geldwolf

Niclas vertoeft ondertussen in het chique Beverly Hills hotel in Los Angeles. Hij had een gesprek met zijn vrienden in een high-society club over hoe de relatie nu is met zijn ex-vrouw. Het Duitse Bunte zegt dat Niclas erg boos en teleurgesteld is in Sylvie. De reden zou zijn dat Sylvie graag geld wil zien van haar ex-man en eist dit ook van hem...