Het eerste optreden van Glennis Grace in tijden is geannuleerd

Entertainment
door Sophie
donderdag, 19 januari 2023 om 10:50
vermogen glennis grace
De comeback van Glennis Grace op het podium schijnt er tóch nog niet te komen. Ze zou namelijk een optreden gaan geven in België, maar deze is uiteindelijk geannuleerd. De reden hiervan? Glennis zou bepaalde nummers waar zij om bekend staat 'niet kunnen brengen'.
Comeback in België
We weten ondertussen allemaal dat Glennis Grace niet de meest geliefde zangeres van Nederland is, op z'n zachtst gezegd. Waarschijnlijk voelde ze al dat een comeback in Nederland hem niet meer ging worden, dus besloot ze het bij onze Zuiderburen te proberen. Er werd bekend dat zij hier in februari een optreden zou gaan gegeven.
glennis grace vermogen 6361139946df3
Het optreden van Glennis Grace is geannuleerd
Er wordt bekend gemaakt dat het optreden van Glennis Grace tóch niet doorgaat, dit lezen wij op de Instagram van RealityFBI.
Het volgende statement staat op de website van de organisator:
"VG Events liet weten deze voorstelling te annuleren: Glennis Grace staat gekend voor gekende nummers van Whitney Houston waarmee ze de finale van American Talent heeft behaald. Helaas kan ze niet verzekeren van deze nummers te brengen alsook heeft ze momenteel voorkeur om haar nieuwe cd te promoten, waardoor de organisator er de voorkeur aan geeft om de voorstelling te annuleren."
Zou dit de echte reden zijn? Of zijn er misschien zo weinig kaarten verkocht door het schandaal dat zich in de Jumbo heeft afgespeeld? Hebben onze Zuiderburen hier ook lucht van gekregen? Wat het ook is, de comeback laat nog even op zich wachten.
Zie hieronder het bericht van de organisator:
glennis grace event geannuleerd 63c90a7764bd8