Hier kan je Joyce uit Winter Vol Liefde van kennen

Entertainment
zondag, 07 januari 2024 om 13:30
ontwerp zonder titel 2024 01 02t150312609
Joshua, de date van Benjamin, heeft al eerder deelgenomen aan een tv-programma, maar er blijkt nog een andere vertrouwde gezicht in Winter Vol Liefde te zijn! Het betreft Joyce, een voormalige date van Marco. Haar hebben we ook al eerder zien verschijnen op televisie.

Hier kennen we Joyce van

Het is alleen niet de eerste keer dat Joyce op televisie te zien is! Ze heeft namelijk eerder meegedaan aan het programma Bed & Breakfast , hetzelfde programma waarin Joshua van Benjamin ook verscheen !
Op dit moment volgen we hoe Joyce bij Marco onderzoekt of ze een klik hebben en wellicht een relatie kunnen opbouwen. Maar voordat het zover is, moet ze eerst enige tijd op het terrein van Marco doorbrengen. Waarschijnlijk is ze wel gewend aan de camera's, aangezien ze in het programma Bed & Breakfast haar deuren opende voor verschillende bezoekers, onder wie dus Joshua. In dit programma betalen de gasten voor hun kamer wat ze de accommodatie waard vinden. De B&B-eigenaar met de hoogst ontvangen prijs voor de kamer komt als beste uit de bus.
Joyce beheert haar eigen bed and breakfast, inclusief twee tiny houses, in Flevoland. Ze verliet de drukte van de stad om meer rust te ervaren, zoals ze in de aflevering vertelt. In Almere, Flevoland, woont Joyce te midden van een zelfvoorzienende wijk. Ze beschouwt Nederland als nogal behoudend en merkt op dat ze zelfs hun eigen wegen aanleggen. " Ik heb een boomgaard en moestuin. We leven zo zelfvoorzienend op een moderne manier."

Hier kennen we Marco van

En Marco kunnen we ook nog ergens ander van kennen . We hebben diep in de archieven gezocht om deze informatie te vinden. Dertien jaar geleden speelde Marco een bescheiden rol in het programma Herrie in het Hotel . In die aflevering bezochten topkok Herman den Blijker en Gerlof Bos het hotel van Marco en Marie-José om hen een handje te helpen. In het kader van Herrie in het Hotel speelde Gerlof op 8 juni 2010 een adviserende rol voor het Herang Tunet Hotel in Heggenes, Noorwegen, dat eigendom is van Marco en Marie-José.
In de opnames van Herrie in het Hotel zien we een jonge Marco. Destijds waren zijn krullen nog blond. In de video krijgen we ook een glimp van Marie-José, de vrouw over wie Marco zo liefdevol spreekt in Winter Vol Liefde .