Houdt RTL Boulevard Mattie Valk de hand boven het hoofd?

Entertainment
door Denise
woensdag, 10 mei 2023 om 10:13
ontwerp zonder titel 2023 05 10t110412325
Yvonne Coldeweijer kwam gisteren met schokkend nieuws over de tweeling van Mattie Valk. RTL Boulevard deelt voornamelijk nieuws wat Yvonne deelt, maar nu het over Mattie gaat houden ze de lippen stijf op elkaar. Yvonne zegt hierover: "Waarschijnlijk om Mattie de hand boven het hoofd te houden."

Leugens

Mattie zegt dat hij er pas achterkwam nadat de tweeling geboren was, dat hij niet de vader was. Maar na zeven jaar brengt Yvonne naar buiten op haar Instagram dat dit verhaal heel anders zit.
Zo zou Mattie al tijdens de zwangerschap van Kirsten weten dat hij niet de vader is, maar zouden ze toch als ouders voor de tweeling zorgen. Toen de tweeling te vroeg geboren werd, maakte Mattie het uit met Kirsten en bracht hij naar buiten dat hij na de geboorte erachter kwam dat hij niet de vader was. Yvonne vertelde hierover: "Door de grote leugen van Mattie is Kirsten niet wekenlang, maar maandenlang bedreigd."

'RTL Boulevard skipt juice'

Yvonne besloot, hoewel er twee kinderen bij betrokken waren, toch het verhaal te delen. "Wanneer ik weet dat iemand heeft gelogen en een ander daaronder lijdt, zie ik het als plicht om de waarheid boven tafel te krijgen en deze kenbaar te maken."
Yvonne vindt het merkwaardig dat Mattie het verhaal niet ontkent en ook niet weerlegt. RTL Boulevard heeft er tot nog toe niks over gezegd. Yvonne: "Het klopt overigens dat RTL Boulevard deze juice volledig heeft geskipt. Waarschijnlijk om Mattie de hand boven het hoofd te houden." Er zou wel een artikel online gezet op RTL Boulevard volgens Yvonne. " Deze is daarna acuut weer verwijderd. Heeft het management van Mattie gebeld en gesmeekt om het eraf te halen?"
5e2058fe f123 42dc a3c5 b3ca0f34f881 645b5c7c95741
Beeld: Instagram @lifeofyvonne