TV Kok Hugo Kennis verhuurt prachtige villa voor 4000 euro per maand

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 26 augustus 2023 om 9:50
realitylogo
Menig Nederlander is wel bekend met tv-kok Hugo Kennis. Hij verkoopt een prachtige villa voor een torenhoog bedrag van 4000 euro per maand!

De carrière van Hugo Kennis

Hugo Kennis volgde een opleiding tot kok en horecamanager. Ook heeft hij aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg de musical- en theateropleiding gevolgd. We zagen hem voor het eerst op televisie bij de tv-zender 24 Kitchen.
Ook heeft Hugo Kennis deelgenomen aan verschillende programma's, waaronder twee keer Expeditie Robinson. In 2019 mocht hij zichzelf zelfs de winnaar van het programma noemen.

Hugo zet villa te koop voor 4000 euro per maand

Begin dit jaar werd bekend dat de relatie van Hugo Kennis en zijn vriend Sander na 6,5 jaar over is. Zowel emotioneel als financieel is het erg lastig. Toch heeft Hugo zo zijn oplossingen! De woning, die hij deelde met Sander en waarschijnlijk zo zijn herinneringen heeft, heeft hij besloten te huur te zetten. Financieel komt hij er dan ook wel uit, hij is zijn ex namelijk nog een flink bedrag verschuldigd. Het gaat hier om een bedrag van 106.425 euro.
Waarschijnlijk is het bedrag van de woning daarom ook zo hoog. De woning kost je 4000 euro per maand, met een eenmalige waarborgsom van 8000 euro.
Hiervoor krijgt de huurder een prachtige villa met een woonoppervlakte van 215 vierkante meter. De villa beschikt over zes kamers én een flinke achtertuin van 600 vierkante meter met verschillende fruitbomen. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien.