Humberto Tan had affaire met Dionne Stax: 'We wilden het allebei'

Entertainment
vrijdag, 22 september 2023 om 15:25
humerto tan dionne stax
Een paar jaar geleden is Humberto Tan vreemdgegaan met Dionne Stax . De affaire kostte Humberto zijn dertigjarige relatie met Ineke Geenen.

Humberto Tan affaire Dionne Stax

Nadat Humberto Tan in 2019 besloot, om een affaire aan te gaan met Dionne Stax, besloot hij alsnog om te gaan knokken voor zijn relatie met Ineke Geenen. Hij ging dan ook in relatietherapie. " Dat komt omdat we allebei wilden ", vertelde Humberto tegen Vriendin.
Waarom bleven ze dan nog samen? " Ik denk uiteindelijk hartenpijn. Eenzaamheid, hartenpijn, gemis. Die drie dingen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het weer goed werd. " Humberto en Ineke hebben nog altijd goed contact. " De buitenwereld maakt er een heel drama van. Maar dat is het niet, hoor. Ik ben er trots op dat we dit goed hebben gedaan. We hebben vanmorgen nog geappt. Ineke is nog altijd een fijne vriendin. We zijn dan geen liefdespartners meer, maar nog wel partners in het leven, alleen al omdat we samen kinderen hebben ."

Geen vader maar adviseur

Tijdens hun relatie kregen Humberto en Ineke drie kinderen: Isa, Julia en Benjamin. Humberto noemt zichzelf geen vader, maar een adviseur van de kinderen. " Dingen die ik goed heb gedaan, die ik fout heb gedaan, ik kan ze allemaal bij hen neerleggen. Aan de andere kant: ik kan nog zoveel vertellen, ze willen toch hun eigen ervaringen opdoen. En zo hoort het ook. Het enige wat ik kan doen, is mijn advies aanbieden. Het is aan hen of ze er iets mee doen of niet. Zo staan Ineke en ik er beiden in. We trekken altijd één lijn. "

Humberto en Ineke uit elkaar

Humberto liet negen januari weten op zijn Instagram dat hij mag vertrekken bij Ineke. " Normaal gesproken reageer ik niet op privéverhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen. Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé ."