Iris Hond (affaire Marco Borsato) zet appartement wederom te koop

Entertainment
door Indy
zondag, 08 oktober 2023 om 10:10
template schuine foto 12
Iris Hond, pianiste en voormalige minnares van Marco Borsato , heeft haar appartement weer te koop gezet. De woning lijkt niet echt in trek, aangezien het al de tweede keer is dat deze op de markt komt en de vraagprijs al aardig is gekelderd.

Huis opnieuw in de verkoop

Op Bekendeburen is te lezen dat Iris het luxe appartement in Hilversum in 2017 voor een prijs van 340.000 euro heeft gekocht. Ze liet er een hypotheek van ruim 356.000 euro op vestigen. In eerste instantie zette Iris het appartement te koop voor een prijs van 525.000 euro, maar de vraagprijs werd al gauw verlaagd naar 495.000 euro.
Helaas bleek dit nog steeds niet voldoende, want de pianiste haalde haar woning weer uit de verkoop. Nu biedt ze haar woning opnieuw aan op de woningmarkt in de hoop dat er deze keer wel geïnteresseerden zullen zijn. De vraagprijs is nogmaals gedaald. Het appartement staat nu te koop voor 465.000 euro. Iris heeft inmiddels al ruim 60.000 euro ingeleverd. Wel houdt ze op deze vraagprijs alsnog een winst over van rond de 109.000 euro. Een prima bedrag, dus!

Het appartement van Iris Hond

Maar wat krijg je eigenlijk voor die 465.000 euro? De woonoppervlakte van het appartement bedraagt 89 vierkante meter. De woning telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft uitzicht op een prachtige tuin.
De semi-open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Buiten is er naast een balkon ook een zonneterras. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande stenen garage met bergzolder. Deze is tevens in gebruik als sportschool. Het appartementscomplex is overigens een beschermd stadsgezicht. Bekijk de foto's van de woning via de site van Bekendeburen .

Affaire met Marco Borsato

In 2019 kwam het nieuws naar buiten dat Marco Borsato zijn ex-vrouw Leontine Borsato heeft bedrogen met pianiste Iris de Hond. In 2020 strandde het huwelijk van Marco en Leontine na 22 jaar. De nasleep van de scheiding was volgens Leontine zwaar. "Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken."