Isa Hoes doet alsof haar neus bloedt: 'Of zij ruzie hebben? Geen idee'

Entertainment
door Tika
zaterdag, 10 juni 2023 om 9:55
isa hoes doet alsof haar neus bloedt weet niets van vermeende ruzie 1
In april wisten Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius hun trouwe podcast luisteraars te verrassen en niet op een positieve manier. De twee kondigde aan niet meer samen te werken en hun eigen weg te gaan. Er zou een heftige ruzie hebben plaatsgevonden, maar Isa Hoes, vervangster van Aaf weet van niets.

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Het einde van hun podcast was iets wat veel mensen niet aan zagen komen. Maar afgelopen april was het zover, podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets stopte er na een jaar ermee. De plotselinge break-up zorgde voor veel ophef. Al snel kwamen de eerste geruchten naar buiten. Blijkbaar had de man van Aaf een affaire. Toen ze hier achter kwam, kon ze tijdelijk bij haar co-host wonen. De eerste paar dagen ging het prima en was het gezellig, maar omdat je 24/7 op elkaars lip zit, is er een moment dat de bom ontploft, nu dus ook. De twee kregen knallende ruzie en voor hun was dit de druppel die de emmer deed overlopen. Ze besloten hun samenwerking te stoppen.

Eerste concept

De podcast ging verder. Marc-Marie pakte het samen met Isa Hoes op en Aaf met Lies Visschedeijk. Volgens hun eerste plannen zouden ze met zijn vieren werken en dan wekelijks rouleren, maar dat zit er nu ook niet meer in. Isa Hoes spreekt zich voor het eerst uit over de situatie.

Isa Hoes reageert

"Marc-Marie en ik zijn al dertig jaar bevriend, dus ik vond het heel leuk dat hij me vroeg om met hem dit concept voort te zetten. En of zij ruzie hebben? Geen idee. Maar ik weet dat zij er al een tijdje klaar mee waren en Aaf iets anders wilde", aldus Isa. In de eerste aflevering van de nieuwe podcast liet Marc-Marie weten dat er "geen haat en nijd" was. Persoonlijk geloven we daar vrij weinig van. Je stopt niet zomaar met een samenwerking.