Jaimie Vaes verkoopt gestolen schoenen van Lil’ Kleine

Entertainment
door Sophie
donderdag, 18 augustus 2022 om 10:26
jaimie vaes verkoopt gestolen schoenen lil kleine
Er is veel gedoe tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine. Het lijkt wel of deze twee om écht alles ruzie kunnen maken. Ze maken ruzie om hun kind, over horloges en nu over een paar schoenen. Lil’ Kleine vraagt een vergoeding aan Jaimie Vaes voor het onterecht meenemen van zijn schoenen. Volgens haar heeft ze die schoenen niet, maar een andere bekende dame komt met bewijs.
De ruzie tussen Vaes en Kleine gaat verder
Jaimie Vaes en Lil’ Kleine zijn al een tijdje uit elkaar. Het was allemaal erg publiekelijk wat er gebeurd is tussen de twee en zelfs de nasleep hiervan krijgen we als een soort soapserie mee. Kan ook niet anders als we samen met Jaimie mee mogen kijken in haar “Vaes lane”.
We hebben al meegekregen dat Jaimie bijvoorbeeld de tattoo van Jorik liet coveren en dat ze terug ging naar hun oude huis. Als je denkt dat je spullen pakken en wegwezen genoeg is, dan heb je het mis. Ze komen namelijk niet van elkaar af, dit komt voornamelijk door het materiële gedeelte van de relatie.
Jaimie Vaes verkoopt de gestolen schoenen van Lil’ Kleine
Het gevecht tussen de twee gaat verder en Kleine laat niks voor zijn ex achter. Hij zou haar namelijk ooit een aantal dure horloges cadeau hebben gedaan, maar zelfs deze wil hij terug. Jaimie zegt dat het ooit een cadeau was, maar Lil’ Kleine zegt van niet. Het wordt een 'welles, nietes-spelletje' dus gaan de twee het gezellig uitvechten in de rechtbank.
Voor een paar horloges gaat het wel een tikkeltje ver, maar misschien stappen ze wel voor een paar schoenen in de rechtbank binnenkort. In een aflevering van “Jaimie in the vaes lane” zien we dat zij een bericht krijgt waarin Kleine een bedrag eist voor de schoenen die zij onterecht uit het huis zou hebben meegenomen. Dit vond zij wel onterecht, dit zou dus weer het ene woord tegen het andere gaan worden.
Dat zou je denken, totdat deze dame met het bewijs kwam. Fabiola Volkers, bekend van Temptation Island en haar spraakmakende foto’s en video’s op Instagram, kocht online schoenen van Jaimie Vaes via Vinted. Dit lijken de schoenen van Lil’ Kleine te zijn waar zij over praten in de aflevering. Het lijkt het dus op dat Jaimie mooi wat geld heeft geprobeerd te vangen voor de schoenen van haar ex.
Zie het desbetreffende Instagram-bericht van Fabiola hieronder: