Jake Paul verrast Jutta Leerdam op een hele bijzondere wijze

Entertainment
door Denise
donderdag, 15 juni 2023 om 10:01
ontwerp zonder titel 2023 06 15t093742164
Jake Paul en Jutta Leerdam hebben elkaar al een tijdje niet gezien. De kickbokser miste zijn grote liefde zo erg dat hij besloot naar de andere kant van de wereld te vliegen om haar te verrassen. "Ik had haar al een tijdje niet gezien, dus ik wilde helemaal naar Nederland vliegen als verrassing."

Jake Paul verrast Jutta Leerdam

Het was alweer een tijdje geleden dat de tortelduifjes elkaar hadden gezien , dus Jake Paul had een plan. In een YouTube video laat hij weten dat hij zijn prinses gaat opzoeken, maar uiteraard vond hij dat hij wel iets voor haar moest meenemen. Zo vertelt Jake hierover: "Ik heb besloten om een schilderij voor haar te maken. Ik wilde dat het schilderij haar liet zijn als ijskoningin. Met vleugels! Want ze glijdt over het ijs."
Helaas gaat de vlucht niet zonder slag of stoot. Wanneer hij moet overstappen in Londen is hij bang dat het schilderij niet aankomt in Amsterdam, en die angst lijkt terecht te zijn. Zo was alle bagage kwijtgeraakt onderweg naar Nederland, maar wat wel veilig aankwam? Het schilderij natuurlijk! "Het is voorbestemd" , aldus Jake.

Jutta Leerdam in de zevende hemel

Wanneer hij is aangekomen op Schiphol moet de YouTuber
nog helemaal naar Friesland rijden om daar de schaatsster te verrassen. Onderweg belt hij haar en stopt hij niet voordat hij haar ziet. Wanneer Jutta de deur opent kan ze haar ogen niet geloven als haar grote liefde voor haar staat. "Ik ga flauwvallen. Ik kan niet geloven dat je hier bent. Ik ben zo blij",
roept ze en valt hem in de armen. Ook vindt Jutta het heel lief dat Jake een schilderij voor haar heeft gemaakt en hangt ze hem op in de woonkamer.
Bekijk de video hieronder: