Jake Paul over relatie met Jutta Leerdam: '`Zo oprecht'

Entertainment
door Denise
donderdag, 13 april 2023 om 9:04
ontwerp zonder titel 2023 04 13t093034645 1
Jutta Leerdam en Jake Paul hebben een tijdje geleden – na heel wat geruchten – hun relatie bekend gemaakt. Jake laat in zijn nieuwste video weten wat hij precies vindt van zijn nieuwe liefde.

Jake Paul spreekt zich uit over Jutta Leerdam

Het was natuurlijk een tijdje speculeren, maar tortelduifjes Jake Paul en Jutta Leerdam hebben nu echt hun relatie een paar weken geleden officieel gemaakt. De schaatsster verblijft in Miami samen met Jake Paul en zo nu en dan posten ze romantische foto's en video's van elkaar. We weten natuurlijk dat Jake Paul een bekende vlogger en kickbokser is, in een nieuwe vlog zit hij in zijn auto en vertelt hij wat hij van zijn nieuwe vriendin vindt. "Ik heb een nieuwe vriendin, wat zo verfrissend is. Ze is een wereldkampioen en ik sta versteld van haar en haar werklust en hoe lief ze is en één van de puurste mensen die ik ooit heb ontmoet. Zo oprecht."
Jake geeft aan dat zij hem andere inzichten heeft gegeven heeft geholpen met het verlies van zijn gevecht. En dat Jutta er voor hem was toen hij het moeilijk had. "Ze praatte over haar eigen ervaringen met verliezen en dat ze me begreep. Ze is echt een zegen voor me." Hij begint te lachen en kijkt in de camera. "Dus Jutta, als je dit ziet. Hoi, je bent geweldig." Wat een lieve woorden van Jake Paul!
Even later zien we Jutta in de auto samen met Jake en een paar andere mensen. Jake vraagt aan ze: "Wat is er nog meer gebeurd in m'n leven? Ik hoor ze een update te geven. " Naast dat een vriend grappend antwoordt met dat hij waardeloos is en een gevecht heeft verloren, zegt Jutta : "Je hebt geen nieuwe vriendin", waarop hij antwoord met: "Ik heb ze al over je verteld." En eindigen ze de video met een kus op de mond. Wat schattig!