Is Jake Paul een slechte invloed op Jutta Leerdam?: 'Iedereen heeft een verleden'

Entertainment
door Denise
woensdag, 17 mei 2023 om 11:48
ontwerp zonder titel 2023 05 15t094643010
Men vindt dat Jake Paul nogal een slechte invloed heeft op Jutta Leerdam. In een interview is hij eerlijk over het verleden en wordt er duidelijk wat hij allemaal heeft gedaan wat veel mensen niet weten. Maar Jutta trekt zich er niks van aan en blijft vrolijk in een relatie zitten met hem.

Slechte invloed

Dat Jake Paul een slechte invloed heeft op Jutta vonden al veel mensen. Dit blijkt uit de YouTube video van DAZN boxing, hier vertelt hij dat hij voorheen veel verboden middelen gebruikte. "Ik dronk, nam drugs en deed allerlei gekke dingen in Los Angeles." Hiernaast vertelt hij ook dat boxen zijn leven redde, want hij vond het 'rustgevend' om op mensen in te slaan. Jake nam veel van de verboden middelen en dan niet de lichte vorm. Maar hopelijk is Jutta sterk genoeg en gaat ze niet mee in de ideeën die Jake kan hebben.

Jutta Leerdam krijgt veel haat op relatie Jake Paul

Ondertussen heeft Jutta al een hoop haat gekregen, omdat ze een relatie heeft met Jake. Mensen snappen niet waarom Jutta voor zo'n man gaat. De haat doet Jutta echter niet veel, iedereen mag weten dat ze een relatie heeft met de kickboxer en ze is dan ook smoor op hem. Jake heeft hier ook een mening over: "Maar iedereen heeft een verleden. Ik schaam me er niet voor en ik vertel er daarom over. En ik ga nog lang door met boksen. Misschien haal ik wel een diploma als referee. Grappig toch? Als ik in de ring sta als een ref!"