Jan Dulles koopt dit prachtige appartement in Amsterdam

Entertainment
door Lois
zaterdag, 24 februari 2024 om 15:20
jan dulles
Het lijkt erop dat Jan Dulles van de 3JS zijn roots in Volendam niet snel zal verruilen voor het bruisende Amsterdam. De zanger, die onlangs een staaroperatie onderging, heeft zijn oog laten vallen op een chique tweekamerappartement met een adembenemend uitzicht over het IJ.

Veel meegemaakt

Jan Dulles en zijn vrouw Caroline Mol hebben samen veel dingen meegemaakt. Zo is Jan meerdere keren vreemdgegaan op Caroline. Maar het stel stapten onlangs in het huwelijksbootje, een emotionele gebeurtenis die werd gedeeld op Instagram. De datum was zorgvuldig gekozen, op de geboortedag van hun dochter Donna, die helaas slechts dertien weken oud werd. ‘Komt tijd, komt raad. Wat ons breken wil, is wat ons sterker maakt’, schrijven hij en zijn vrouw erbij.

‘Wonder’

Onlangs heeft Jan Dulles op Instagram gedeeld dat er een ingrijpende verandering in zijn leven heeft plaatsgevonden. De zanger heeft namelijk een belangrijke operatie aan zijn ogen gehad. Hij spreekt over een ‘wonder’. Op zijn Instagrambericht komen veel vragen over de bijzondere operatie. Zo vraagt een volger (die zo’n operatie ook wel ziet zitten) zich af of Jan staar had. “Nee geen staar hoor. Ik had gewoon slecht zicht. Het heet wel een staar-operatie, wat ik nu heb gehad”, reageert Dulles daarop.

Woning Jan Dulles

Maar terug naar het appartement In Amsterdam, want gaat Jan Dulles Volendam verruilen voor het bruisende Amsterdam… Dat lijkt er niet op. Jan, die vorig jaar september in het huwelijk trad met zijn vriendin Caroline met wie hij drie kinderen heeft, kocht in Amsterdam een tweekamerappartement met een prachtig uitzicht over het IJ.
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren
Het appartement, met hoge raampartijen, heeft een woonoppervlakte van vijftig vierkante meter en telt twee kamers, waaronder 1 slaap- en 1 badkamer. Daar kan een gezin niet wonen, maar het heeft wel een erg luxe keuken en uiteraard is er een balkon. Waarschijnlijk zal Jan heeft appartement hebben gekocht als investering. Hij gaat in ieder geval Volendam niet verlaten. Jan en Caroline wonen ondertussen al jaren in de Volendamse Dijk. Op Instagram kunnen we regelmatig de woning van Jan en Caroline zien. Elke keer als ze naar buiten kijken hebben zij prachtig uitzicht op het IJsselmeer.
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren