Jan Smit is er klaar mee en stapt uit de selectiecommissie van het Songfestival

Entertainment
door Denise
donderdag, 20 april 2023 om 15:50
ontwerp zonder titel 2023 04 20t160836056
AVROTROS heeft in een eerder interview gezegd dat iedereen het ermee eens was om voor Mia Nicolai en Dion Cooper te kiezen. Maar nu blijkt dat Jan Smit het hier nooit mee eens is geweest. Hij is er klaar mee en is daarom uit de selectiecommissie van het Songfestival gestapt.

Jan Smit stapt uit selectiecommissie

Afgelopen najaar was het tijd om te kiezen wie Nederland ging vertegenwoordigen tijdens het Songfestival in Liverpool. Iedereen was het ermee eens dat het Mia en Dion werden, behalve Jan Smit.
Natuurlijk is het zo dat Mia en Dion, ondanks hun valse geluid, meedoen met het Songfestival. Jan is het hier echter totaal niet mee eens en heeft ervoor gekozen om uit de selectie commissie te stappen, een woordvoerder van AVROTROS bevestigt dit aan het AD.

Het besluit Jan Smit al eerder bekend

Over drie weken is Jan nog wel te horen voor het commentaar samen met Cornald Maas, hij is wel degene die nog in de commissie zit. Dat Jan zou vertrekken bij AVROTROS is al langer bekend, dus dat betekent ook dat dat niet komt door de optredens van de valse kraaien (Mia en Dion).