Jan Smit probeerde het ook bij Yvonne Coldeweijer: 'Z'n charmes'

Entertainment
vrijdag, 15 september 2023 om 18:49
ontwerp zonder titel 3
Als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven heeft Jan Smit bij iedere opname een andere knappe blonde dame. Zo gaat hij van de een naar de andere zeggen we dan.

'Burn-out' Jan Smit

Volgens Yvonne Coldeweijer komt Jan Smit zijn burn-out buitenom alle tv-werk en optredens, ook door het paling roken. Hij heeft natuurlijk al wel een aantal exen . Zo heeft hij bij de zomer voorbij, een intiem moment gedeeld met Bridget Maasland , bij een staatsshow met Welmoed Sijtsma en bij Beste Zanger met Maan de Steenwinkel . "Het hele dorp schijnt het te weten" , vertelt Yvonne. Is Jan dan echt zo aantrekkelijk dat elke vrouw de poort wagenwijd open zet? Ergens snapt Yvonne dat wel, zo zegt ze: “Hij is zo leuk ook, hè. Hij is zo leuk in het echt. Zo charming.” Geeft ze toen in haar podcast De Juice Show. Yvonne heeft ook toendertijd gedeeld dat er een opname was van Jan en Quinty Trustfall.

Jan Smit probeerde het ook bij Yvonne Coldeweijer

Yvonne onthult dat Jan ook geprobeerd heeft met haar te flirten. “ Ik heb in de jury gezeten van het Junior Songfestival. Toen kwam ik hem dus tegen backstage. Dat was een hele lege ruimte. En toen zei hij: ‘Je hebt het echt heel leuk gedaan.’ Toen keek hij me zo aan en ik dacht wel van: zo doe jij dat dus. Dat is Jantje met zijn blauwe ogen, ja hoor… Kan dat wel.”
Co Host Mark vraagt aan Yvonne of ze verliefd is op Jan. Yvonne reageert daarop "Nee, doe niet zo raar."
Mark geeft wel toe dat hij er best leuk uit ziet en wel leuk praat.

Afknapper Jan Smit in onderbroek

Yvonne vindt dat ze ook niet moeten overdrijven. “ Dat valt wel mee. Ik vind hem niet super van: wow wat een hunk ofzo. Er is hier een medewerker die nu Jan in zijn onderbroek aan ons laat zien. Nee, sorry. Heeft hij hier lang voor getraind? Doe maar weer weg.” Uiteindelijk besluit Yvonne: “Nee, Jan heeft het van zijn charmes. Oh, die heeft echt charisma, vind ik. Dat heb je gewoon, daar ben je mee geboren, toch?”