Jill Goede krijgt een bijzonder cadeau van haar vriend voor Valentijnsdag

Entertainment
door Denise
dinsdag, 14 februari 2023 om 9:32
echte meisjes in de jungle jill
Jill Goede, die je onder andere kunt kennen van Big Brother en Echte Meisjes in de Jungle, heeft een bijzonder cadeau gekregen van haar vriend.
Verwachtingen van Jill Goede op Valentijnsdag
Jill heeft een Instagram Story gepost samen met haar vriend op de achtergrond. In deze Story vertelt zij hoe goed ze wel niet verwend gaat worden door haar vriend. "Waarschijnlijk heeft mijn vriend gewoon van alles geregeld, krijg ik een bos rozen, gaan we lekker naar een hotelletje toe, strandwandeling, massage. Volgens mij had hij ook nog een autootje geregeld, die ik krijg. Een nieuwe Lamborghini." Op de achtergrond krijgt Leroy haar vriend het allemaal mee en doet hier een beetje lacherig over. "Hij staat voor de deur, kijk maar", zegt hij als grapje.
Bijzonder cadeau
Toch een dag later krijgt Jill een appje van haar vriend met een foto van rode BMW. Het berichtje luidt: "Fijne valentijn schatje. Hoop dat je er blij mee bent. " We weten niet of Jill fan is van de auto die we zien op de Instagram Story en dat daarom haar vriend dit berichtje heeft gestuurd, of dat ze misschien daadwerkelijk deze auto heeft gekregen voor Valentijn van haar vriend. Dat zou natuurlijk een mooi cadeau zijn.
jill en vriend 63eb4c34a6c69
Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs