Jill Goede werd door deze Big Brother deelneemster gekoppeld aan haar vriend

Entertainment
door Denise
woensdag, 22 maart 2023 om 15:39
ontwerp zonder titel 80
Jill Goede is al een tijdje gelukkig met haar vriend Leroy de Rouw. Maar wat blijkt nu? Het was een andere deelneemster van Big Brother die hen aan elkaar heeft gekoppeld.

Jill Goede en Leroy de Rouw

Onze Echte Meisjes in de Jungle ster Jill Goede heeft een relatie met Leroy de Rouw. Beiden zijn bekend door Big Brother. De twee leerden elkaar kennen op een feestje en sindsdien is het dikke mik tussen hen. Jill en Leroy hebben laatst de volgende stap genomen in hun relatie, ze wonen nu namelijk samen.

Deelneemster Big Brother blijkt Match Maker te zijn

In Realitea, de reality talkshow van Farja Farwardin aka Fawry, is Kitty te gast. Zij nam vorig jaar deel in Big Brother. Tijdens de podcast hebben ze het onder andere over Jill. Hoewel de twee vorig jaar samen in één huis woonden, spreken Kitty en Jill elkaar voornamelijk alleen nog maar online. Toevallig waren ze van de week samen live op Instagram. Wat blijkt, Kitty speelt een grote rol in de relatie van Jill en haar vriend. Dankzij haar zijn is het koppel samengekomen. Destijds heeft Kitty de winnares zo ver gekregen om naar het finale feest te gaan. "Ik heb haar gewoon meegenomen naar die afterparty en daar hebben de twee elkaar gezien." In eerste instantie had Jill er helemaal geen zin in. Moet je nagaan, Als ze niet meekwam, had zij nu geen relatie met de leuke Leroy. Good Job Kitty.