Jinek slaat de plank mis met André Hazes: 'Wat nou openhartig?'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 20 januari 2023 om 10:12
andre hazes jinek
Gisteravond was André Hazes te gast aan tafel bij Eva Jinek. Na anderhalf jaar besloot de kleine Hazes zijn mediastilte te doorbreken - en dit besloot hij bij Jinek te doen. Maar volgens kijkers slaat Jinek de plank mis, ze had zoveel kunnen vragen..
André Hazes bij Eva Jinek
André Hazes schoof aan tafel bij Eva Jinek gisteravond. Voor het eerst in anderhalf jaar besloot hij op televisie te verschijnen. Hij zou met Eva gaan praten over zijn verslaving, herstelproces en Holland Zingt Hazes 2023 - de plek waar hij zijn grote comeback gaat maken.
Maar natuurlijk verwachten wij wel een klein beetje meer van Eva. We konden niet wachten om eindelijk antwoord te krijgen op de vragen die we allemaal al jarenlang hebben.
Echter sloeg Eva hier de plank ontzettend mis.
Geen kritische vragen
Waar er toch een beetje op een groot spektakel werd gehoopt, werden we blij gemaakt met een dooie mus.
Het is mooi dat er gepraat wordt over het herstelproces, maar dat is niet alles wat wij over hem willen weten. Waar zijn alle kritischere vragen? Het is dat André zelf maar ongevraagd dingen loslaat, anders was het wel een heel erg Koffietijd gesprek geworden. Dit vinden ook verschillende kijkers van gisteravond.
Over André zijn verschillende mensen wél te spreken: