Johan Derksen (74) maakt vunzige opmerking over achterwerk Alexia (18)

Entertainment
door Sophie
woensdag, 20 september 2023 om 16:33
template roddel 4
De 74-jarige Johan Derksen maakte in Vandaag Inside een hele vunzige opmerking over het achterwerk van de 18-jarige prinses Alexia van Oranje . Volgens de voetbalkenner heeft ze een 'lekker kontje'.

Prachtig uiterlijk

De net achttien jaar oude prinses maakte gisteren haar debuut op Prinsjesdag. De een vindt haar een tikkeltje arrogant en de ander vindt haar prachtig. De mannen van Vandaag Inside moesten zich natuurlijk ook weer loslaten over het uiterlijk van de net meerderjarige prinses. Koningshuisdeskundige Rick Evers zegt dat hij Alexia er, in tegenstelling tot haar moeder, koningin Maxima, prachtig uit vond zien. Johan sluit zich hierbij aan. "Ja, maar die heeft ook de uitstraling."
Er wordt ook medeleven getoond richting de prinses. Tafelgast Job Knoester vindt het sneu voor Alexia dat ze, als net 18-jarige, wordt uitgefloten voor Prinsjesdag. Verrassend genoeg sluit Johan zich hierbij aan. "Zo'n meisje moet ook in zo'n glazen koets gaan zitten en als een aapje zitten zwaaien. Dan denk ik: dat doe je zo'n kind toch niet aan? Laat ze volgend jaar nou eens sportief zijn. Het is om de hoek. Laat ze eens op de fiets gaan!”

Lekker kontje

De koningshuisdeskundige gaat verder over het uiterlijk van Alexia “Ik vind haar al jaren best wel interessant, want ze heeft haar looks mee en ze weet er ook heel goed gebruik van te maken. Sommige mensen noemen haar ook wel de Kardashian onder de Oranjes.”
Volgens Johan is Alexia met haar verschijning meer geschikt om Koningin te worden dan haar oudere zus.
Het valt Rick op dat Alexia haar fysieke verschijning ook actief inzet bij het maken van foto's. “Normaal gesproken als je gaat poseren, kijk je recht vooruit in de camera. Ik zag vorige week toen ze een schip ging dopen – en ik zie het eigenlijk al jaren bij fotosessies – dat ze juist zo opzij gaat staan en dan ook haar achterkant gebruikt.”
Johan zou Johan niet zijn als hij zich hier niet gelijk mee zou bemoeien. “Ze heeft toch een lekker kontje? Mag toch?”
Het ziet ernaar uit dat SBS
zelf al enige ophef verwachtte rond de uitspraak van Johan. De desbetreffende aflevering van Vandaag Inside
is niet in zijn geheel te bekijken. Het bewuste fragment is door Shownieuws losgeknipt en als fragment op de site gezet.

POPULAIR NIEUWS