Joris uit de Bachelorette zou baan opzeggen voor liefde

Entertainment
door Denise
vrijdag, 21 april 2023 om 11:33
ontwerp zonder titel 2023 04 21t131034601
We weten dat Joris Smits de winnaar is van The Bachelorette en het hart van Sylvia Geersen heeft veroverd. In Realitea zijn Sylvia en Joris te gast en vraagt Farja Farwadin het koppel het hemd van het lijf. Het blijkt dat Joris bereid is om zijn baan op te zeggen voor de liefde.

Turbulente tijd voor Sylvia Geersen en Joris Smits

Na de winst vertrokken Sylvia en Joris samen naar Nederland om hun avontuur daar voort te zetten. Het werd een turbulente tijd voor ze, aangezien ze alles incognito moesten doen. Zo konden ze nergens naar buiten, geen leuke dingen doen en moesten ze zich vermommen. Het was lastig voor ze, want Joris is natuurlijk kapitein en was aan het werk op Sint-Maarten. Sylvia voelde zich erg alleen en wilde graag haar liefde opzoeken. Toen Sylvia eindelijk Joris mocht zien, werd er roet in het eten gegooid door de juicekanalen. Een vrouw had haar gefilmd in het vliegtuig en had alles doorgestuurd naar de roddelkanalen, waardoor Sylvia haar captain niet meer kon zien. Ze viel naar eigen zeggen in een zwart gat. Na alle heisa gaat het gelukkig nu goed met het koppel en zijn ze smoorverliefd op elkaar. De liefde spat dan ook van het scherm.

Joris zou baan opzeggen voor de liefde

In de aflevering van Realitea zijn ze te gast en beantwoorden ook alle vragen die Farja heeft voor ze. Over de toekomstplannen zegt Joris dat ze het nu rustig aan doen en stap voor stap. Dat varen doe ik nu acht jaar, maar het is op een gegeven moment wel tijd om een normaal leven te creëren, waarop Sylvie aanvult met: "Huisje, boompje, beestje en een bootje." Farja vraagt ook aan Joris of hij bereid is om zijn baan op te zeggen voor Sylvia. Waarop Joris antwoordt met: "Ik zou het niet meer alleen doen. Dus als ik naar Sint-Maarten ga, neem ik haar mee." Maar als het er echt op aan komt of Joris zijn baan zou opgeven voor de liefde, zegt hij volmondig: "Ja."
We wensen ze heel veel geluk samen!
Beeld: Videoland