Jutta Leerdam deelt beelden van een intieme date met Jake Paul

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 04 juli 2023 om 9:17
jutta leerdam jake paul intiem date
Het geluk van Jutta Leerdam en Jake Paul kan niet op en dat laten ze graag zien aan de hele wereld. Ze delen nu zelfs beelden van een wel hele intieme date.

De relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul

Er werd een hele lange tijd gespeculeerd over de verhouding tussen deze twee. Ineens was Jutta Leerdam regelmatig in Miami, maar er was toch niks aan de hand. Ineens werd ze met Jake Paul gespot, maar zal wel niks zijn. Toen waren ze aan het zoenen in een restaurant en had iemand het gezien. Maar toch vertelden ze er zelfs niets over.
De wereld in rep en roer, maar ondertussen is iedereen bekend met het koppel. En waar ze eerst hun relatie geheim probeerden te houden, maakt het ze nu allemaal niets meer uit. Ze delen maar al te graag kiekjes samen.

Intieme date

Jake Paul neemt Jutta mee op een wel hele bijzondere date. Hij vertelt dat hij door zijn opa een liefde voor auto's heeft ontwikkeld. Samen bouwden ze speelgoedauto's en speelden ermee tussen de grote autocollectie van hem door. Nu heeft hij besloten dit voort te zetten en zijn eigen collectie te starten. Hij heeft een parel van een auto gekocht en nam zijn lieve vriendin Jutta mee voor een ritje.