Jutta Leerdam deelt romantische kiekjes van haar en Jake Paul vanuit Texas

Entertainment
door Denise
vrijdag, 04 augustus 2023 om 14:12
ontwerp zonder titel 2023 08 04t134742515
Jutta Leerdam deelt te schattige beelden van haar en Jake Paul vanuit Texas. Ze zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar en dat mag de hele wereld weten.

Jutta Leerdam en Jake Paul nog altijd smoorverliefd

Een tijdje geleden was iedereen een beetje aan het speculeren, maar uiteindelijk bleek het toch waar te zijn: Jutta en Jake bevestigden een relatie te hebben. En dit maakten ze bekend door een foto van hen samen te delen. Ze vormen nu al een paar maanden een koppel en zijn nog steeds verliefd. Eerder vloog Jake al naar ons kikkerlandje om Jutta te bezoeken. Het stel woont ver van elkaar, maar de afstand is zeker niet iets wat hen weerhoudt in de relatie. Jutta ziet het dan ook als een heerlijke vakantie om naar de andere kant van de wereld te vliegen en verblijft nu in Texas. Binnenkort begint ook weer het schaatsseizoen, dus voor nu kan zij ook even haar rust pakken en kan ze heerlijk genieten met vriendlief.

Romantische beelden

Het stel is in Amerika, want Jake heeft een belangrijke wedstrijd aankomende zaterdag. Ze hebben de tijd van hun leven met elkaar. Op Instagram
deelt Jutta te lieve beelden van hun samen vanuit Texas en zien ze er nog altijd smoorverliefd uit. Bij de beelden die Jutta deelt schrijft ze: "Zoveel hoogtepunten in Texas."