Jutta Leerdam opnieuw gespot met mogelijk nieuwe vriend

Entertainment
door Denise
maandag, 27 maart 2023 om 10:53
ontwerp zonder titel 93
We schreven al eerder dat Jutta Leerdam was gespot met Jake Paul , een bekende Youtuber en bokser. Het lijkt dikke mik tussen de twee, want ze zijn nu opnieuw gespot. Dat deelt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Story.

Einde relatie Jutta Leerdam en Koen Verweij

Jutta was samen met Koen Verweij, maar die relatie ging vorige zomer uit. De relatie was niet stabiel en ook waren er online al geruchten dat het niet goed zou gaan, maar hier wilde Jutta zelf niet op in gaan. Hierover zegt Jutta in gesprek met AD: "Dat is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten vlak voor de belangrijkste race van je carrière." Na veel twijfel koos ze ervoor om een einde te maken aan haar relatie en voor zichzelf te kiezen. Ze stond er wel voor open om een nieuwe man te ontmoeten. En die man heeft ze nu zeker ontmoet!

Jutta opnieuw gespot met Jake Paul

Jutta was gisteren aan het feesten in Miami en dit deed ze niet alleen! Jake Paul was namelijk samen met haar. Dat deelt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories. Ze deelt een video van Jutta die in de auto stapt en Jake Paul later stapt later ook in. Yvonne zet bij de video: "Jutta was gisteren aan het feesten in Miami... en met wie is ze daar gespot? Met Amerikaanse youtuber Jake Paul (meer dan 20 mil followers). Het ging al een tijdje rond dat de twee elkaar waren gaan volgen op insta, maar nu dus ook samen gespot. Nieuw koppeltje? I smell romaaaance." Eerder waren zij ook al gespot in Miami en nu dus weer. Dat betekent dus dat ze het heel leuk met elkaar hebben en wie weet boyfriend and girlfriend?
jutta 642161a324420
Beeld: Instagram @lifeofyvonne
jutta 2 642161e6b67a9
Beeld: Instagram @lifeofyvonne