Jutta Leerdam showt prachtig lichaam in bikini

Entertainment
door Denise
dinsdag, 28 maart 2023 om 10:10
ontwerp zonder titel 97
Jutta Leerdam is al even lekker op vakantie in Miami en deelt jaloersmakende kiekjes. Ze deelt foto's van haar prachtige lichaam op Instagram en Oh My! Wat een killer body.

Jutta Leerdam showt prachtig lichaam

Jutta is de laatste tijd veel in het nieuws. De schaatsster heeft al aardig wat indrukwekkende afstanden op haar naam staan en ze is ook nog eens waanzinnig knap. Op dit moment laat Jutta het schaatsen even achter zich en is ze heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie in Miami. Af en toe deelt ze wat foto's van haar vakantie en daar zouden wij ook maar al te graag willen zijn. Ze deelt nu meerdere foto's van haar prachtige lichaam en wij kunnen zeggen: Daar zijn wij alleen maar jaloers op. Wat een killer body heeft die meid toch!

Jutta Leerdam en Jake Paul

Een tijdje geleden zagen we dat Jake Paul Jutta is gaan volgen en andersom. Jake Paul is een bekende Youtuber en professioneel boxer. Niet veel later waren ze op hetzelfde moment in Miami...hmm toeval? Dat was zeker geen toeval, want de twee zijn meerdere keren samen gespot! Zo deelde roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een video dat ze samen naar een club gingen en niet veel later dezelfde auto in stapte. Het ziet er sterk naar uit dat Jake Paul en Jutta een koppeltje zijn en dat vinden wij maar al te leuk.