Jutta Leerdam te gast in YouTube show van mogelijk nieuwe vriend

Entertainment
door Denise
woensdag, 29 maart 2023 om 9:50
ontwerp zonder titel 2023 03 29t102619527
Jutta Leerdam is de laatste tijd vaak in het nieuws. De schaatsster is al vaker gespot samen met Jake Paul in Miami en deelt nu op Instagram dat zij te gast is in de YouTube show van haar mogelijke vriend.

Jutta Leerdam en Jake Paul

Jutta geniet op dit moment van een heerlijke vakantie in Miami. Na het vele schaatsen heeft ze besloten om even lekker op vakantie te gaan met haar vriendinnen. De schaatser is al vaker gespot in Miami met Jake Paul, een bekende Youtuber en professioneel boxer. Zo deelde onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer dat ze samen op een feestje waren en niet veel later dezelfde taxi in stapten. En zagen we foto's dat Jutta haar hand op zijn bovenbeen lag. Het ziet er dus naar uit dat Jutta en Jake Paul een koppeltje zijn.

Jutta Leerdam te gast bij Youtube show Jake Paul

Jutta zal binnenkort te zien zijn als gast in de YouTube show van Jake Paul. Ze deelt een foto op haar Instagram waar ze samen met andere gasten op de bank zit en Jake Paul zelf natuurlijk. Jake Paul heeft een eigen YouTube show, wat gaat over sport. Hier bespreken zij allerlei onderwerpen hierover en Jutta kan hier natuurlijk goed over meepraten, aangezien zij topsporter is. We zijn heel benieuwd of ze gaan vertellen in de show hoe het zit tussen hen.
schermafbeelding 2023 03 29 om 095044 6423f143793ac