Jutta Leerdam terug in Nederland: hoeveel is er over van haar sprookje met Jake Paul?

Entertainment
door Denise
maandag, 17 april 2023 om 9:13
ontwerp zonder titel 2023 04 17t093041165
Jutta Leerdam is natuurlijk weer net terug in ons kikkerlandje na haar vakantie in Miami met Jake Paul. Maar zou de liefde wel stand houden nu zij weer in Nederland is?

Sprookje Jutta Leerdam en Jake Paul in duigen?

We weten natuurlijk dat Jutta haar relatie bekend heeft gemaakt met Jake Paul een paar weken terug, een bekende kickbokser en vlogger. De twee lieten vaak beelden van elkaar zien op social media en ze zagen er beiden verliefd uit, maar veel mensen zijn sceptisch hierover. Is het sprookje echt en komt Jake Paul naar Nederland in zijn jet voor zijn Jutta, of zou het niet allemaal voor de roem en aandacht zijn en was het één grote publiciteitsstunt? Eerder zei de blondine al: "Het ligt gecompliceerd. "
Nou, daar komen we binnenkort achter, want aan alles komt een einde. En zo ook aan de vakantie van Jutta. Ze is nu terug en gaat zich weer focussen op de schaatsbaan, ook Jake richt zich weer op het boxen en vloggen.
Het zou natuurlijk kunnen zijn dat de liefde echt is tussen de twee, maar het kan natuurlijk ook een media stunt zijn. Velen vragen zich af wat het is dat Jutta een relatie met hem heeft? Zou het echte liefde zijn of zien beiden financiële kansen in deze relatie?
Zou het allemaal voor de aandacht zijn of is het echte liefde? Wat denk jij?