Jutta Leerdam super trots op Jake Paul na bokswedstrijd: 'Mijn topper'

Entertainment
door Denise
maandag, 07 augustus 2023 om 9:57
ontwerp zonder titel 2023 08 07t094847064
Jutta Leerdam is megatrots op haar vriendje Jake Paul, afgelopen zondag won hij de bokswedstrijd van MMA-vechter Nate Diaz. Op Instagram deelt de schaatsster wat foto's van de spannende gebeurtenis.

Trotse Jutta Leerdam

Jutta deelt op Instagram wat beelden van het evenement en schrijft hoe trots ze is op haar lover: "Ik ben zo trots op jou. Je doet deze sport pas 3,5 jaar en krijgt het bij de grootste gevechten voor elkaar. Je inspireert me zo met je werkethiek, de manier waarop je groot denkt en je bizarre vastberadenheid. Je bent bijzonder, Jake. Mijn topper." Wat lief!

Jutta Leerdam en Jake Paul

Jutta en Jake zijn nu al een paar maanden een stel en nog steeds helemaal in love. Ze mogen dan best wel ver uit elkaar wonen, maar ondanks dat gaat het nog altijd goed in hun relatie. Op dit moment geniet Jutta van haar heerlijke vakantie samen met Jake in Texas.
Afgelopen zondag was zij dan ook aanwezig in het publiek tijdens de spannende wedstrijd en na tien rondes vechten werd Jake gekozen als winnaar door de jury. De Amerikaanse YouTuber is al langere tijd bezig met vechtsport. Eerder dit jaar heeft hij een wedstrijd verloren toen hij tegen de Britse bokser Tomy Fury moest.