Kasper van de Bachelorette is vader geworden

Entertainment
door Noor
maandag, 06 februari 2023 om 10:04
kapser bachelorette papa
"Met trots mogen wij vertellen dat wij een dochtertje verwachten", vertelt Kasper op Instagram. Kasper van de Bachelorette is vader geworden, vriendin Iris Schonk mag zichzelf de gelukkige moeder noemen van baby Julia.
Babynieuws
Dat er een kleine op komst was hadden Kasper en zijn vriendin Iris met de bovenstaande Instagram post al eerder bekendgemaakt. Op de echo was te zien dat ze een dochtertje kregen. "Met trots mag ik vertellen dat wij een dochter verwachten", schrijft Kasper op zijn Instagram. In 2021 verhuisde Kasper samen met zijn liefde Iris naar Curaçao waar ze samen het grote nieuws bekend maakten.
De Bachelorette en First dates?
De Enschedese Kasper is geen onbekende als het gaat over het daten. Hij heeft de ware liefde al twee keer geprobeerd te vinden door middel van een televisieprogramma. Kasper probeerde het hart van Gaby Blaaser te veroveren in het eerste seizoen van de Bachelorette. Helaas was er niet meer dan vriendschap tussen de twee. Kasper gaf niet op en besloot mee te doen aan First dates. De twee leken perfect te matchen, zo zei Kasper na de date: "Ik vond het heel leuk." “Toen ik je zag zitten wist ik al: dit wordt leuk. Je hebt een blij gezicht en een leuke uitstraling.” Tot de teleurstelling van onze tukker Kasper liep deze date ook uit op niks. Maar niet getreurd, Kasper heeft eindelijk de ware voor hem gevonden: Iris Schonk!
Al met al lijken ze dolgelukkig met zijn tweeën, kunnen ze genieten van de prachtige baby Julia en van de tijd met zijn drieën. Het kostte Kasper tijd en moeite, maar het was het wachten waard.
Foto: RTL/Videoland