Katja Schuurman verliest een gigantische deal door het delen van pikante foto

Entertainment
door Sophie
maandag, 05 december 2022 om 11:15
katja schuurman pikant
Het gaat Katja Schuurman niet gemakkelijk af de afgelopen tijd. Ze kreeg veel kritiek naar is naar aanleiding van haar 'pikante experiment' ook een grote deal verloren.
Pikant experiment
Katja Schuurman hangt al een tijdje op hetzelfde aantal volgers op Instagram. Op basis daarvan besloot ze een pikante foto te plaatsen als experiment. "Mijn aantal volgers blijft al en poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment, benieuwd of dit helpt", schreef ze bij de foto.
Helaas heeft het experiment niet zo uitgepakt als Katja had gehoopt. In plaats van wat extra volgers, kreeg ze een hoop kritiek over zich heen. Volgers noemden haar een slecht voorbeeld voor haar dochters en daarnaast verloor ze ook nog een klus die ze graag had willen doen. "Ik zou een docu doen, een heel serieuze documentaire waar ik nu verder niets over ga vertellen. Maar ik ga het niet meer doen. Ik werd gebeld de dag nadat deze foto was geplaatst en het ook in het nieuws was, dat ze het heel erg jammer vonden", laat Katja in haar podcast weten.
Heeft Katja spijt van de foto?
Op het laatste moment is de docu afgezegd. "We waren ook al inhoudelijk met elkaar in gesprek, maar ze dachten toch dat ik het beter niet kon gaan doen, vanwege mijn imago of hoe ik dan over kan komen omdat ik zo'n foto plaats met daarbij 'meer volgers.'"
Heeft Katja spijt van de foto? Het heeft het niet veel opgebracht, alleen een handje vol extra volgers, een hele bak kritiek en het verliezen van een deal. "Mijn onderbuikgevoel zei al: misschien moet ik deze post niet doen", laat ze weten. "Want eigenlijk is mijn ambitie voor de komende jaren toch wel om veel meer geëngageerde docu's en programma's te gaan maken. Ik wil de komende jaren meer bezig zijn met dat maatschappelijk betrokken stuk."