Koen Kardashian onthult: 'Ik gaf drie ton uit aan verboden middelen'

Entertainment
door Denise
woensdag, 17 mei 2023 om 11:24
ontwerp zonder titel 2023 05 16t092739728
Koen Kardashian moest een nieuw neusschot krijgen en kreeg hiervoor een operatie. Doordat hij een verslaving had aan verboden middelen is er een gat in zijn neusschot gekomen van vier centimeter. "Ik heb een kleine drie ton opgesnoven."

Koen Kardashian naar afkick kliniek

Koen ging voor zijn verslaving naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Gelukkig gaat het nu goed met hem, maar kan hij af en toe wel een terugval hebben. In een gesprek met LINDA zegt hij: "Net als ieder ander mens heb ik weleens een slechte dag en op die dagen moet ik niet om negen uur ’s avonds in een sterrentent aan de bar gaan zitten. Dan gaat het fout."

Operatie

Koen wil dan ook nooit meer terug naar hoe het was. Toen hij terugkwam uit de afkick kliniek kreeg hij gelijk een operatie voor zijn tussenschot, die moest namelijk vernieuwd worden. Koen heeft toen vijfenhalf uur lang op de operatietafel gelegen. "Die arts keek met een zaklamp in mijn neus en zei: dit is geen slijtage, dit is een gat van 4 centimeter. Ze konden het alleen repareren door wat bot en kraakbeen uit een van mijn ribben te halen."
In LINDA wordt er ook gevraagd aan hem hoeveel hij van de verboden middelen moet nemen om zijn tussenschot te vernieuwen . "Veel, ik denk dat ik een kleine drie ton heb opgesnoven."

Nieuwe naam

Hij gaat ook niet meer als Koen Kardashian door het leven, maar als Koen Pieter van Dijk. In het programma Special Forces maakt hij duidelijk dat hij de naam Koen Kardashian verleden tijd is en dat die naam hem doet denken aan de nare periode. "Koen Kardashian is dood. Ik vind dit een heel mooi moment om met een frisse start te beginnen als Koen Pieter van Dijk."