Komt André Hazes eerder terug op het podium dan verwacht?

Entertainment
door Sophie
donderdag, 27 oktober 2022 om 11:50
andre hazes op podium
André Hazes heeft al erg lang niet opgetreden, maar hij gaf in augustus aan wel weer klaar te zijn om het podium op te stappen. De comeback wilde hij natuurlijk maken bij Holland Zingt Hazes 2023, dit zou op 10 en 11 maart 2023 plaatsvinden. Maar zou hij niet eerder terug komen dan in maart? Die kans zit er wel in.
De radiostilte van André Hazes
Sinds september 2021 verdween André Hazes uit het oog van het publiek. Deze stilte verbrak hij afgelopen augustus. Hij kampte met verslavingen, raakte zichzelf kwijt en vond geen plezier meer in het leven. Hij is er in de tijd achter gekomen wat hem echt gelukkig maakt en wat juist niet. Ook had hij last van een emotionele burn-out na een onrustige periode in zijn leven. Dit was de periode waarin hij Monique Westenberg verliet voor Sarah van Soelen .
In zijn documentaire Crossroads hebben we gezien hoe hij omging met zijn verslaving en hoe het zijn leven kapot maakte. Ook zien we hoe hij de strijd met de verslaving aangaat en terugblikt op 'de meeste donkere periode uit zijn leven'. Na een lange tijd buiten de media te blijven, heeft hij het besluit genomen om in maart 2023 weer op het podium te stappen. Maar wordt die datum toch eerder?
Stapt André al eerder op het podium?
Hij deelde onlangs een video van het laatste optreden dat hij heeft gegeven. Hij schrijft erbij over de stress die hij had en de druk die hij zichzelf oplegde. Ook zegt hij dat het allemaal eigenlijk niet nodig was, want hij had zijn fans die hem overal bovenop helpen. Hij doet er alles aan om beter, puurder en rebelser dan ooit weer op het podium te staan.
Maar wat ons voornamelijk opvalt is dat hij 'Tot snel. ❤️' onderaan de beschrijving zet. Reality FBI was het ook al opgevallen en zegt het volgende: "Dat 'tot snel' geeft me het gevoel, dat we André eerder gaan terugzien dan het geplande Holland Zingt Hazes optreden." Zal André en dan toch voor kiezen om al een eerdere comeback te maken of zal hij wachten tot maart?