Lena uit Echte Meisjes in de Jungle heeft spijt van haar bilvergroting

Entertainment
door Sophie
woensdag, 25 januari 2023 om 9:50
lena echte meisjes in de jungle 1
Lena Semenova is op dit moment te zien in Echte Meisjes in de Jungle. We hebben allemaal kunnen zien hoe ze keer op keer omviel, aangezien haar lichaam 'uit proportie is' door haar Brazilian Butt Lift. Aan tafel bij Jinek vertelt ze dat ze spijt heeft van deze ingreep.
Lena in Echte Meisjes in de Jungle vs Ex on the Beach: Double Dutch
We kennen Lena officieel natuurlijk als 'twerkende Lena' in Ex on the Beach: Double Dutch. Hier praatte ze al vaker over vergrotingen van lichaamsdelen zoals haar billen en voorgevel.
In Echte Meisjes in de Jungle kunnen we zien dat Lena haar wensen heeft laten vervullen, want ze ziet er héél anders uit dat voorheen. The bigger, the better is een understatement. Het levert ook weer grappige beelden op van Lena die constant haar evenwicht verliest, komt dat doordat haar lichaam niet is wat het geweest is?
Spijt van bilvergroting
Lena zat aan tafel bij Jinek en hier vertelt ze over het feit dat ze spijt heel van haar Brazilian Butt Lift. "De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die nogal mijn lichaam heeft verminkt", vertelt Lena. "Ik sta ook niet meer achter de grote billen."
Ook vertelt ze dat ze heeft betaald voor iets dat ze eigen niet wilde. "Je kan hele grote wensen hebben, maar de opdracht was eigenlijk: haal het vet weg. En ik heb nog steeds vet in m'n lichaam."
Jinek wil weten of Lena ongelukkig is door haar operaties. "Niet per se doodongelukkig, maar ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt aan ben begonnen", vertelt ze. "Als ik dit had geweten had ik het ook nooit gedaan. Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was. Het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook heel erg veranderd."
Er gaan ook verhalen rond van deze operaties die mis konden gaan, maar dit hoorde Lena van tevoren niet. "Ik had geen verhalen gehoord van meiden die een behandeling hadden gedaan die breder of groter zijn geworden. Ik was vrij petite, dus ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou worden, zoals ik nu ben."
Zie hieronder de before- en afterfoto's:
lena voor en na bilvergroting 63d0e14b50eb3