Leontine Borsato in de wolken en Marco Borsato moederziel alleen

Entertainment
door Denise
maandag, 19 juni 2023 om 11:17
ontwerp zonder titel 2023 06 19t105845041
Er werd eerst gedacht dat Marco en Leontine Borsato weer samen waren, maar hier blijkt niks van waar te zijn. Wel zou de vonk weer zijn overgesprongen tussen Leontine en haar ex-John Huiberts, dat vertelt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. "Naast de vakantie op Ibiza is het stel gisteren in Den Bosch gespot." Andersom zou Marco de dagen alleen doorbrengen.

Marco en Leontine Borsato

Eerder werd gedacht dat Marco en Leontine weer bij elkaar zijn, omdat hij vaak werd gespot bij de woning van Leontine. Maar Yvonne vertelt dat de vork anders in de steel zit. "Hij komt daar gewoon langs voor de kids."

Leontine Borsato gezwicht voor ex John Huiberts

Wel zou het weer helemaal dik aan zijn tussen Leontine en John. Yvonne vertelt dat de tortelduifjes weer 'officieel aan het daten' zijn. Zo zouden ze twee weken geleden met elkaar naar Ibiza zijn gegaan en werden ze gisteren in Den Bosch gezien. Yvonne meldt op Instagram hierover: "Ze liepen nogal gehaast voorbij het terras van restaurant Sitio, dus de spion kon helaas geen foto maken."
De roddelkoningin heeft meerdere bronnen die het koppeltje hebben gezien. " Dus het ziet ernaar uit dat de liefde opnieuw is opgebloeid."

Marco alleen gespot

Het ziet ernaar uit dat Marco minder geluk heeft in de liefde, hij wordt vaak alleen gespot. Een bron vertelt tegen Yvonne: "Ik heb Marco in het pinksterweekend gespot in Sint Maartenszee. Hij zat daar erg chagrijnig achter zijn laptop in het restaurant van de camping waar wij stonden. Hij was alleen, kwartier later toen ik er weer kwam was hij weg."
29afa0fa c552 44d9 b7c7 59846bb6bdc9